«Τώρα ξαφνικά όλοι #Metoo, που οι μισοί από αυτούς ειρωνεύονταν» - Ξέσπασε άσχημα η Μαρία Κορινθίου

«Αυτό δεν μπορώ εγώ σε όλο αυτό το σύστημα το ψεύτικο!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα ξαφνικά όλοι #Metoo, που οι μισοί από αυτούς ειρωνεύονταν» - Ξέσπασε άσχημα η Μαρία Κορινθίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό κίνημα Metoo.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από άγνωστο άνδρα έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό. Η Μαρία Κορινθίου είχε αποκαλύψει το εν λόγω γεγονός το οποίο όμως πολλά πάνελ το υποτίμησαν και αμφέβαλλαν, ενώ πριν λίγο καιρό είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως μαύρο πρόβατο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Υπήρξαν κάποια πάνελ που ειρωνεύονταν αλλά τώρα είναι όλοι υποστηρικτές του κινήματος #MeToo. Αυτό δεν μπορώ εγώ σε όλο αυτό το σύστημα το ψεύτικο. Υποφέρω! Και όσο μεγαλώνω, υποφέρω περισσότερο.

Τώρα ξαφνικά όλοι #Metoo, που οι μισοί από αυτούς ειρωνεύονταν… Ένα μπάχαλο!».

H απάντηση σε follower της που την έβρισε

Η Μαρία Κορινθίου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Πρόσφατα, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από ένα εκκλησάκι την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλους για την εβδομάδα των Παθών που διανύουμε.

Μια follower της λοιπόν, παρόλο που η ηθοποιός μιλούσε για κάτι όσο σοβαρό, θέλησε να αποκαλέσει την ηθοποιό "αχώνευτη". Η Μαρία Κορινθίου ωστόσο της απάντησε και της ευχήθηκε "Καλό Πάσχα".

Μαρία Κορινθίου αρνητικά σχόλια

Ενώ, να σημειώσουμε πως επιτυχία κάνει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, αφού ρωταγωνιστεί στην σειρά Καφέ της Χαράς.