Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες με την Βίκυ Καγιά»

Οι νέες της δηλώσεις για την σχέση της με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες με την Βίκυ Καγιά»

Η κάμερα του Χαμογέλα και πάλι κι ο Ιορδάνης Παπακυριακού βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (2/10) στις πρόβες του Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Εκεί, ο δημοσιογράφος συνάντησε τους δύο κριτές, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρώην κόοτς του GNTM αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πάντα έβλεπε και θα εξακολουθεί να βλέπει το ριάλιτι μοντέλων ενώ αναφέρθηκε και στην Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τις τελευταίες της δηλώσεις που έκανε πριν μερικές μέρες). Συγκεκριμένα, είπε πως «ότι έγινε έγινε» αλλά και πως ποτέ δεν υπήρξαν φίλες, ωστόσο τη σεβέται για όλα της τα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε ότι περιμένει πολύ την επανέναρξη του «Εκατομμυριούχου», τον οποίο θα παρουσιάσει ενώ για τον συμπαρουσιαστή του, Σπύρο Ντούγια, στο The 2night show τόνισε πως: «πηγαίνει δημοτικό και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ταλαιπωρήσουμε ένα παιδί. Αν κάποια στιγμή δεν νιώσει καλά, δεν έρχεται. Έρχεται γιατί το απολαμβάνει πολύ».

«Δεν είναι άδικη η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM!»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον φετινό κύκλο του GNTM.

«Το περιμένω με πολλή χαρά το Style me up. Kαι στο Pop up ήταν πολύ καλή η Ηλιάνα, απέδειξε ότι τα κατάφερε και βγήκε αλώβητη. Φυσικά και βλέπω GNTM, είναι ο χώρος μου, οι άνθρωποι που αγαπώ εκεί..

H Iσμήνη μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολύ ωραία πολύ φρέσκια. Είναι τέτοια η παραγωγή που δεν σου δίνει περιθώρια να μη δέσεις. Δεν είναι άδικη η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM και μοιραία τη συγκρίνουν αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Δεν θα έχω κανένα ρόλο στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”».