«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Κατερίνα Ζαρίφη με την αναφορά στον πατέρα της

«Με το που βλέπω τη φωτογραφία του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Κατερίνα Ζαρίφη με την αναφορά στον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν το πρωί της Κυριακής (3/10) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα στην αναφορά που έγινε στον αγαπημένο της πατέρα που έχει φύγει από τη ζωή.

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, δήλωσε «ότι ήταν από παιδί ένα όνειρο για εμένα. Όσο μεγαλώνω καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω».

Η στιγμή που «λύγισε» η Κατερίνα Ζαρίφη για τον μπαμπά της

«Με το που βλέπω τη φωτογραφία του μπαμπά μου, είναι ενστικτώδης η αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς συγκινημένη.

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό»

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών αλλά και στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επίσης μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, για την προσωπική της ζωή καθώς και στον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει τόσο πολύ.

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνι

Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».