Κι άλλο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο J2US - «Να προσέχετε τον εαυτό σας»

Ο ιός χτύπησε για τα καλά την πόρτα του μουσικού σόου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κι άλλο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο J2US - «Να προσέχετε τον εαυτό σας»

Μετά την Εβελίζα Νικόλιζα και την Ελένη Δήμου, εντοπίστησε κι άλλο θετικό κρούσμα στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος απουσίαζε από το χθεσινό (3/10) live του J2US.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το εν λόγω γεγονός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιθανότατα κόλλησε από την Ελένη Δήμου, καθώς είναι η τραγουδίστρια με την οποία διαγωνίζεται στο μουσικό σόου.

«Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live!

Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Μαρίνου Κόνσολου για τον κορωνοϊό

Μαρίνος Κόνσολος θετικό κρούσμα στο J2US

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τα κρούσματα και τις αλλαγές του σόου

Το δεύτερο live του J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (2/10). Ο Νίκος Κοκλώνης, θέλησε στην έναρξη του μουσικού σόου, να αναφερθεί στα κρούσματα που βρέθηκαν αλλά και στις αλλαγές που θα ισχύσουν στο δεύτερο live.

«Υπάρχουν αλλαγές στη ζωή όλων μας με τον κορωνοϊό, το ξέρουμε καλά εμείς γιατί ήμασταν η πρώτη παραγωγή που κάναμε καθολικό έλεγχο με 3 rapid την εβδομάδα και μοριακό τεστ πριν βγούμε στο πλατό. Δυστυχώς η παραγωγή αντιμετωπίσαμε κρούσματα, κάποιοι για λόγους ασφαλείας δεν θα βρίσκονται μαζί μας.

Τους ευχόμαστε γρήγορα περαστικά, ευτυχώς είναι συμπτωματικοί. Εμβόλια ή όχι πρέπει να προσέχετε. Τηρούμε τα μέτρα και τις αποστάσεις…».

Ο ίδιος λίγο αργότερα αποκάλυψε πως θα τραγουδήσουν μόνο 10 ζευγάρια και δεν θα υπάρξει αποχώρηση λόγω των απουσιών, ενώ το ζευγάρι με την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι εκείνο που θα διαλέξει το τραγούδι του για την επόμενη εβδομάδα.