Χριστίνα Τσάφου: «Εντάξει, κάποιες φορές μπορεί να σε προσβάλλει ο σκηνοθέτης»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Τσάφου: «Εντάξει, κάποιες φορές μπορεί να σε προσβάλλει ο σκηνοθέτης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (3/10) η Χριστίνα Τσάφου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τις καταγγελίες που ήρθαν στον χώρο του θεάτρου.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου για τις καταγγελίες

«Δεν έχω αισθανθεί άσχημα στο θέατρο. Εντάξει, κάποιες φορές μπορεί να σε προσβάλλει ο σκηνοθέτης. Δεν είχα παραπάνω από αυτό που σας λέω.

Όμως λένε και το πιστεύω ότι δεν πρέπει να βλέπεις μόνο πως ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται σε σένα αλλά και στους υπολοίπους. Και έχω δει άσχημες συμπεριφορές και πάρα πολύ προσβλητικές σε άλλους συναδέλφους γύρω μου.

Βγάζω το καπέλο σε όσους μίλησαν και χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσαν αυτοί οι άνθρωποι να βγάλουν αυτό το πράγμα που είχαν μέσα τους. Εύχομαι να δικαιωθούν. Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα Τσάφου μίλησε για το νέο σίριαλ «Σ’ αγαπώ μεν αλλά…» που συμμετέχει. (δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα)

«Την ώρα που μου το είπε η Τζένη Μπότση, το μυαλό μου δεν μπορούσε να το δεχτεί»

Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μίλησε για την σκληρή εκπαίδευση που είχαν τα παλαιότερα χρόνια στις θεατρικές σχολές ενώ έκανε λόγο και για την Τζένη Μπότση.

Η Χριστίνα Τσάφου είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι από αυτούς ήταν πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης. Στο πρώτο έτος με τον Λαζάνη, είχα πάθει τριχόπτωση. Έπεφταν τα μαλλιά μου από το άγχος, πήγαινα στους γιατρούς. Ήταν πολύ σκληρός κι εμένα κάπως με είχε πάρει. Μπήκαμε 16 παιδιά στο πρώτο έτος και βγήκαμε 8. Τα έκοβαν, τότε δεν καταλάβαιναν. Εγώ ήμουν χωρίς κομμάτι, περίπου τη μισή χρονιά».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Τζένη Μπότση, η οποία κατήγγειλε διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό κακοποίηση και παρενόχληση: «Όλα αυτά που ακούγονται με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με αηδίασαν. Ένα από αυτά το γνώριζα. Η Τζένη Μπότση είναι φίλη μου, μου το είχε πει. Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που μου έλεγε η κοπέλα, αλλά είναι η Τζένη που την αγαπώ, την εκτιμώ και δεν είχε κανένα λόγο να μου το πει. Μετά άρχισα να το συνειδητοποιώ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς μπορεί να το καταγγείλει…

Την ώρα που μου το είπε η Τζένη, το μυαλό μου δεν μπορούσε να το δεχτεί. Λέω κοίτα πώς μπορεί να δράσει ένας άνθρωπος τόσο καιρό, χωρίς να τιμωρηθεί, χωρίς να ακουστεί. Απογοήτευση και λύπη. Χαίρομαι που επιτέλους βγήκαν τα παιδιά και μίλησαν!»