Επική η ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Stan: «Δεν ήξερα την...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική η ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Stan: «Δεν ήξερα την...»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA, κατά την διάρκεια του J2US. Η ίδια μίλησε για το ταίρι της Stan ενώ οι δηλώσεις της ήταν άκρως "καυτές". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε "λυγίσει" on air για το χωριό της που κάηκε εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 2/10, οι δυο τους εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή του φαντασμαγορικού show. Το τηλεοπτικό ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι της Μαρινέλλας, «Τη βραδιά μου απόψε μη μου τη χαλάς», με την ίδια να αφήνει άφωνους κριτές και τηλεθεατές.

Στην συνέχεια η Μάρα Μεϊμερίδη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον coach της Stan δηλώνοντας: «Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα την ύπαρξη του παιδιού. Δεν ήξερα κάποιον ονόματι Stan. Δεν με ενδιαφέρει μπορώ και μόνη μου, δεν χρειάζομαι και κάποιον άλλον δίπλα».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ανάλογες δηλώσεις καθώς πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Κλονίστηκε η πίστη μου για τη θρησκεία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη

J2US: «Δώστε το βραβείο στο είδωλο» - Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη

Μάρα Μεϊμαρίδη και Stan. Το ζευγάρι που περιμέναμε πως κι πως να απολαύσουμε στο J2US. Ήδη από το πρώτο live, οι δυο τους εντυπωσίασαν, ενώ κανονικό χαμό κάνανε φυσικά και στο (2/10).

Το αγαπημένο ζευγάρι ερμήνευσε “Την καρδιά μου μη μου τη χαλάς” και εντυπωσίασε αρκετά την κριτιή επιτροπή με την εμφάνιση του.

Φυσικά, τον χαμό τον κάνανε και στο twitter, με τους χρήστες να την απωθεούν για ακόμη μια φορά.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου που κάθε πρωί προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών είναι σίγουρα η αγαπημένη των τουιτεράδων. Εντυπωσιακή ωστόσο ήταν και η αποψινή εμφάνιση του Κώστα Φραγκολιά.

Μερικά πετυχημένα tweets για την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη στο J2US