«Η δουλειά δεν είναι ντροπή» - Ξέσπασε ο Αλέξης Γεωργούλης κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Έξαλλος μετά το σχόλιο που έκανε για τη θέση του κριτή που είχε αναλάβει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η δουλειά δεν είναι ντροπή» - Ξέσπασε ο Αλέξης Γεωργούλης κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (4/10) ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στα σχόλια που έκανε για την επιλογή του ηθοποιού να αναλάβει τη θέση του κριτή σε show.

«Ήταν λάθος του που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του YFSF ενώ έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής», είχε πει χαρακτηριστικά σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της δημοσιοποίησης της λίστας με τα ονόματα παιδιών στο νηπιαγωγείο.

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

«Γιατί η θέση του κριτή δεν είναι τιμητική; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, να το πούμε και αυτό. Αυτό το θέμα όμως το έχουμε συζητήσει και το έχουμε απαντήσει εδώ και δυο χρόνια. Η τελευταία φορά που δούλεψα και ενόχλησε ήταν πριν δυο χρόνια και το φέρνουμε στην επικαιρότητα τώρα, γιατί;» απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν ίσχυε τότε ότι ήμουν σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Στην κάμερα της εκπομπής του Καλύτερα δε γίνεται μίλησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) η Μαρίλια Μητρούση και η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί, μαμά και κόρη, αναφέρθηκαν στις σχέσεις τους αλλά και στο τρόπο που αντιδρούσε η δεύτερη όταν η μητέρα τξης έλειπε από το σπίτι πολλές ώρες, λόγω δουλειάς.

Την ίδια στιγμή, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στην κόρη της το διαζύγιο με τον πατέρα της ενώ η Μαρίλια Μητρούση απάντησε και για το αν ήταν ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος πριν λίγο καιρό συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για το ατύχημα του.

«Εκείνη την περίοδο που βγήκαν τα δημοσιεύματα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο», απάντησε η νεαρή ηθοποιός.