GNTM 4: Η ανάρτηση όλο νόημα της Στέλλας Παπαδοπούλου μετά από την αποχώρηση της

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η ανάρτηση όλο νόημα της Στέλλας Παπαδοπούλου μετά από την αποχώρηση της

Στο χθεσινό επεισόδιο 4/10 του GNTM 4, άλλο ένα μοντέλο αναγκάστηκε να πει το τελευταίο "αντίο" καθώς ήρθε στην άσχημη θέση αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από την ψυχοφθόρα διαδικασία της φωτογράφισης.

Πιο συγκεκριμένα, στη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν τελικά η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αναφέρει: «Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Έτσι, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάπου εδώ έκλεισε αυτός ο κύκλος για εμένα! Ήταν φανταστικά.

Ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσαν την ευκαιρία που θα ήθελαν χιλιάδες παιδιά, να μπω στο σπίτι του Gntm. Τα καλύτερα έρχονται σίγουρα εφόσον προσπαθήσεις.. Όλα στη ζωή μας είναι «δοκιμασίες».

Η ανάρτηση της Στέλλας Παπαδοπούλου για το GNTM 4

Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα με την κριτική του Δημήτρη Σκουλού

Η φωτογράφιση του GNTM 4 δυσκόλεψε πολλά από τα επίδοξα μοντέλα. Η Στέλλα δεν ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που πήραν disavantage από την Άννα, ωστόσο η λήψη της δεν ήταν καθόλου πειστική και έτσι άκουσε άσχημα σχόλια από τους κριτές.

Συγκεκριμένα, πολύ αρνητική κριτική της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και κάπου εκεί, η Στέλλα ξέσπασε σε κλάματα μιας και όπως εξήγησε, αυτό που της κόστισε ήταν ότι ντρεπόταν να αφεθεί στο σετ.