Ευχάριστα νέα για την Βασιλική Μιλλούση - Ανακοινώθηκε επίσημα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Βασιλική Μιλλούση - Ανακοινώθηκε επίσημα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, υπό τη νέα σύνθεσή της. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε πρόεδρος βγήκε η Βούλα Κοζομπόλη, ενώ η Βασιλική Μιλλούση λίγες ημέρες μετά το γάμο της (δείτε φωτογραφίες που διέρρευσαν) θα αναλάβει το ρόλο της προέδρου στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Η ανακοίνωση για την Βασιλική Μιλλούση

Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή των έξι μελών της Κέλλυς Αραούζου, Χρήστου Βολικάκη, Άγης Κασούμη, Βιργινίας Κραβαριώτη, Μαρίας Ντάνου και Κώστα Φιλιππίδη. Στην Επιτροπή μετέχουν τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βούλα Κοζομπόλη, Βασιλική Μιλλούση, Γιάννης Φουντούλης καθώς και ο Παύλος Καγιαλής, μετά την εκλογή του στην Επιτροπή Αθλητών των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στη συνεδρίαση η Βούλα Κοζομπόλη ομόφωνα επελέγη ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών και μέλος στη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ. Η Βασιλική Μιλλούση αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

H Βασιλική Μιλλούση θα αναλάβει το ρόλο της προέδρου στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Γάμος Πετρούνια - Μιλλούση: Το εντυπωσιακό νυφικό και οι πρώτες δηλώσεις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με την παρουσία συγγενών αλλά και στενών φίλων οι ίδιοι παντρεύτηκαν στην Γλυφάδα ενώ από δίπλα τους δεν έλειπαν και τα δυο τους κοριτσάκια οι οποίες βαφτίστηκαν τον Αύγουστο (Δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, "Το κύμα".

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά από το μυστήριό και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους. Η βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια.

Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος». Από την άλλη ο Λευτέρη Πετρούνιας δήλωσε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».