Έντονο ξέσπασα από την Έλενα Κρεμλίδου - «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

«Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονο ξέσπασα από την Έλενα Κρεμλίδου - «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων η γνωστή influencer αναφέρθηκε για το The Bachelor, για την Ιωάννα Τούνη, ενώ ξέσπασε όταν αποκάλυψε το πως την αντιμετώπιζαν στην δουλειά.

Από την άλλη ως δημόσιο πρόσωπο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα, καθώς την βρίζουν.

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά.

Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης». Και συνέχισε λέγοντας: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε.

Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές». «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

Έλενα Κρεμλίδου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το αν υπήρξε ερωτική επαφή μέσα στο Survivor

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Σου-Κου Family και φυσικά μίλησε για το Survivor 4.

Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε τόσο στο έντονο περιστατικό με τη Σοφία όσο και για το αν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

«Έβλεπα κάμερα και πήγαινα σαν τον κάβουρα, κρυβόμουν. Αυτό που έγινε εκεί έπρεπε να το ζήσω, έγινε για κάποιον λόγο, πήρα τεράστια μαθήματα που είναι ζωής, θα τα κουβαλάω πάντα. Παρατήρησα μέσα στο παιχνίδι ότι παρεξηγούμαι πολύ πιο εύκολα, ότι λέω πράγματα ενώ πραγματικά έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου.

Όσον αφορά στον καβγά με τη Σοφία, επειδή για εμένα ήταν η πιο έντονη σκηνή, είχαμε και οι δύο δίκιο και οι δύο άδικο, ευτυχώς πλέον τα έχουμε λύσει εκτός του παιχνιδιού. Η Σοφία μου μίλησε, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μου μιλήσει. Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι, σκεφτόμουν ότι θα παίξει και θα φανώ εγώ η τρελή, ζορίστηκα πάρα πολύ, ένιωθα πολύ χάλια.

Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα. Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους. Ήμουν σίγουρη ότι ο Τριαντάφυλλος θα φτάσει μέχρι εδώ, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να αποχωρήσει. Ήταν άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που ταλαιπωρούνται και πεινάνε κι εκείνος δεν έπαιζε.

Αναφορικά με το αν υπήρξε κάποια ερωτική επαφή δήλωσε: «Δημόσια όχι, κατά τα άλλα δεν ξέρω. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Το δάσος ήταν όλο δικό μας, δεν θα έκανε σεξ κάποιος εκεί. Από ένα σημείο και μετά πεινούσαμε τόσο πολύ που δεν είχαμε δύναμη να πάμε να κατουρήσουμε».

Για τη σχέση ΣάκηΜαριαλένας: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μαζί», μιας και η ίδια είχε αποκαλύψει πως συνέχεια τους μιλούσε για τον Γιώργο Λιβάνη.

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, η Μαριπόζα είχε και ένα μικρό ατύχημα στον αέρα της εκπομπής, καθώς το φόρεμά της έφυγε από τη θέση του και φάνηκε μέρος του σώματός της. «Εγώ το είδα», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης με την ίδια να απαντά: «Σήμερα κερνάω, είμαι πάρα πολύ ωραία, κερνάω τον κόσμο».