Survivor 4 - Κρεμλίδου: «Η Μαριαλένα μας μιλούσε συνέχεια για τον Λιβάνη»

«Κοιτούσαμε τα αστέρια και τραγουδούσαμε τα τραγούδια του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρεμλίδου: «Η Μαριαλένα μας μιλούσε συνέχεια για τον Λιβάνη»

Το πρωί της Πέμπτης, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη συμμετοχή της στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι μιλούσε διαρκώς για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μπορεί ο τραγουδιστής να φεύγει τρέχοντας όταν ακούει για το Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου ωστόσο είχε να κάνει μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τη σχέση που διατηρεί με τη Μαριαλένα.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για τη Μαριαλένα, τον Λιβάνη και το Survivor 4

«Τα αγόρια έκαναν ότι του έλεγε η καρδιά τους, το σώμα τους και τους καταλαβαίνω πάρα πολύ. Ήμουν από την πρώτη μέρα μαζί τους, εγώ έκατσα ένα δίμηνο αυτοί ένα πεντάμηνο και τα πράγματα ζόρισαν πολύ παραπάνω. Η αποχώρηση του Νίκου ήταν δικιά του απόφαση.

Η Μαριαλένα μας μιλούσε συνέχεια για τη σχέση της. Κοιτούσαμε τα αστέρια και τραγουδούσαμε τα τραγούδια του Λιβάνη. Ήμασταν σε μια τρελή κατάσταση τον πρώτο μήνα. Όντως μας έλεγε πόσο πολύ ήθελε τον Γιώργο πόσο αντίστοιχα δεν ήθελε τον Σάκη και σε περίπτωση που έμπαινε θα ήταν ότι χειρότερο γι αυτή. Από την πλευρά του ο Σάκης θα μπορούσε να κάνει μια πρόταση γάμου. Θα το έκανε για να συζητηθεί; Για να τους παντρέψει δωρεάν ο Αντζουν; Δεν ξέρω.

Ο Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός στο παιχνίδι», είπε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Πρόταση γάμου από τον Σάκη στην Μαριαλένα στον τελικό του Survivor;

Άκρως αποκαλυπτική στάθηκε μπροστά στην κάμερα του Mykonos Tv η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου. Πέρα από τις προβλέψεις της για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και τόσο καλά σε νούμερα, αποκάλυψε πως... ενδέχεται να φάμε και κουφέτα!

Αναρωτιέστε από ποιους; Φυσικά από την Μαριαλένα και τον Σάκη! Δεν θυμάστε, μάλιστα, που το είχε πει και ο Τούρκος παραγωγός πως θέλει να τους παντρέψει;

"Πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι Σάκης, Μαριαλένα και Μπόγδανος και πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και καμία πρόταση γάμου στον τελικό. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Η μαμά της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία, επειδή έχουμε μιλήσει δεν συμφωνεί με όλο αυτό αλλά αν το θέλει η νύφη και ο γαμπρός... Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω.", είπε μεταξύ άλλων.