Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

«Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party γράφεται ότι κόπηκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Απλές Κουβέντες ήταν το βράδυ της Τρίτης (4/10) ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκπομπές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως καμία από αυτές δεν κόπηκε.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για το τελευταίου του πρότζκετ, Into The Skin, για το οποίο είχε κλείσει μόνο 4 επεισόδια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για τις εκπομπές του

«Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος.

Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει.

Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με δύο εκπομπές στο Open ο Γιώργος Μαυρίδης - Αυτή είναι η συμπαρουσιάστριά του

Στο OPEN πρόκειται να επιστρέψει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει όχι μια αλλά δύο εκπομπές, λίγο μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. Στο πλευρό του, όπως αποκαλύφθηκε, θα έχει την Μαριάννα Γεωργαντή.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Τι Λες τώρα, η μια εκπομπή του παρουσιαστή θα έχει να κάνει με αλλαγές χώρων ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η δεύτερη εκπομπή, από την άλλη, θα αφορά τα trends στο διαδίκτυο.

Η Μαριάννα Γεωργαντή θα βρίσκεται στο πλευρό του ως συμπαρουσιάστρια ενώ η ίδια πρόκειται να συμμετέχει αυτή τη σεζόν και στο Dancing with the Stars.