Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Πρωινό κατακεραύνωσε τον Τζέιμς Καφετζή - «Το σταριλίκι δεν το βλέπεις;»

«Πριν το Survivor τον ήξερε η μάνα του»

Το Πρωινό κατακεραύνωσε τον Τζέιμς Καφετζή - «Το σταριλίκι δεν το βλέπεις;»
News 06.10.2021 11:40
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό, μετά από μερικές δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στον δημοσιογράφο της εκπομπής Γρηγόρη Μπάκα. Συγκεκριμένα, τον συνάντησε στο δρόμο, ωστόσο όταν τον πλησίασε και ξεκίνησε τις ερωτήσεις, εκείνος μια του απαντούσε και μια του έλεγε συγγνώμη πρέπει να φύγω.

O δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να τον ακολουθήσει με τα πόδια, καθώς είχε μπει στο αμάξι του, είχε βάλει μπροστά και συνέχιζε να μιλά στο μικρόφωνο εν κινήσει.

«Τα έχω πει όσα έγιναν… Αυτό που ακούτε. Έχει γίνει εξώδικο, το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για οτιδήποτε. Είναι φιλανθρωπικό το J2US και ίσως αυτό να είναι οκ», είπε αρχικά ερωτηθείς για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Media.

Η επίθεση που δέχτηκε από το Πρωινό ο Καφετζής για την συμπεριφορά του

«Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει, είναι σαφές, σε σνόμπαρε πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος «Αυτή είναι η αλήθεια. Η χυλόπιτα του Τζέιμς στον Μπάκα είναι το θέμα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά που προσπάθησε να τον δικαιολογήσει «Ένας άνθρωπος ο οποίος απαντάει με μια πρόταση που, όσο μπορεί, έχει ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο σημαίνει ότι θα ήθελε να σου μιλήσει. Διαφορετικά λες «ναι», «όχι», «ευχαριστώ πολύ, φεύγω». Παράλληλα όμως, όταν κάνει και άλλες δράσεις, δείχνει ότι είναι πάρα πολύ άνετος και μπορεί να διαχειριστεί και έναν δημοσιογράφο που τον κυνηγάει. Για μένα εκ των υστέρων, δεν θα το κρίνω αρνητικά, βγαίνει μια αμηχανία και μια ανασφάλεια».

Όλη λοιπόν η ομάδα, εκτός της Φαίης Σκορδά τον κατακεραύνωσαν, με το πάνελ να αναφέρει πως ο Τζέιμς δεν σεβάστηκε τον δημοσιογράφο, ενώ το σταριλίκι ήταν εμφανές.

Αυτά τα χρήματα ζητά ο Ατζούν από τον Καφετζή και είναι αναστατωμένος

Μαζί με ένα άσχημο περιστατικό έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 25/9 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένο λόγω της συμμετοχής του Τζέιμς Καφετζή, η Acun Media έστειλε εξώδικο στον πρώην παίκτη του Survivor 4 και τα χρήματα που του ζητάει είναι περισσότερα από αυτά που εισέπραξε από το παιχνίδι.

Ο Ροδίτης δεν έχει εξάμηνο συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής, αλλά 3 χρόνια συνεργασίας, με αποτέλεσμα να του ζητούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλιώς να τους δώσει ένα εξαψήφιο ποσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, το εξώδικο έγινε αγωγή και ο Τούρκος παραγωγός ζητάει από τον πρώην παίκτη του «Survivor» το ποσό των 100.000 ευρώ, δηλαδή όσο ήταν το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Περισσότερα χρήματα και από αυτά που πήρε από το Survivor 4 ζητά η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή

Super Κατερίνα: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του ALPHA

Share