Λευτέρης Πετρούνιας: Διέρρευσε φωτογραφία από τον γάμο του

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Διέρρευσε φωτογραφία από τον γάμο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας δίπλα στην αγαπημένη του σύντροφο, Βασιλική Μιλλούση καθώς πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Έτσι λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε αποκλειστικό υλικό) ενώ δίπλα τους είχαν φίλους και συγγενείς.

Να θυμίσουμε πως μαζί έχουν αποκτήσει δυο κοριτσάκια όπου τις βάφτισαν τον Αύγουστο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά επέλεξε να ποστάρει ένα στιγμιότυπο από την τελετή.

Ο ίδιος περιμένει την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση κρατώντας στο ένα χέρι την ανθοδέσμη και στο άλλο την λατρεμένη του κόρη, Σοφία. «H μία από το δύο μπομπονιέρες μου. Τα πρόσωπα των κουμπάρων τα λένε όλα», σχολίασε στην ανάρτηση που έκανε.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας - Η ανάρτησή του

Γάμος Πετρούνια - Μιλλούση: Το εντυπωσιακό νυφικό και οι πρώτες δηλώσεις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με την παρουσία συγγενών αλλά και στενών φίλων οι ίδιοι παντρεύτηκαν στην Γλυφάδα ενώ από δίπλα τους δεν έλειπαν και τα δυο τους κοριτσάκια οι οποίες βαφτίστηκαν τον Αύγουστο (Δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, "Το κύμα".

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά από το μυστήριό και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους. Η βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια.

Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος». Από την άλλη ο Λευτέρη Πετρούνιας δήλωσε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βασιλικής και του Λευτέρη