Ξέσπασε ο Λευτέρης Γκιωνάκης - «Απορώ πώς οι άνθρωποι που κατήγγειλαν γεγονότα συνέχισαν...»

«Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις επειδή είσαι καλός»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Λευτέρης Γκιωνάκης -  «Απορώ πώς οι άνθρωποι που κατήγγειλαν γεγονότα συνέχισαν...»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It», μεταξύ άλλως ο ίδιος αναφέρθηκε για την περιπέτεια με τα ναρκωτικά αλλά και για το κίνημα #metoo το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μετά από τις καταγγελίες που έχουν πέσει σαν "βροχή" η μια μετά την άλλη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απορώ πως οι άνθρωποι που βγαίνουν και καταγγέλλουν γεγονότα συνέχισαν και τις συνεργασίες τους. Εγώ, όταν μου έτυχε κάτι τέτοιο, έφυγα.

Σε ένα δοκιμαστικό δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ρούχα σου ακόμα και αν το απαιτεί ο ρόλος. Πολλά από όσα καταγγέλθηκαν ήταν γνωστά στο χώρο μας. Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις επειδή είσαι καλός και να φέρεσαι στους άλλους σαν να είναι σκουπίδια».

«Έφτασα σε ένα σημείο που ζορίστηκα πολύ και ξέσπασα στα ναρκωτικά, ζήτησα βοήθεια, το πάλεψα και το άφησα πίσω».

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Γκιωνάκη

«Πήγα στην οντισιόν και ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια βρέθηκε σε μία οντισιόν και ο γνωστός σκηνοθέτης, του ζήτησε να γδυθεί. Ο ίδιος αποφάσισε να φύγει, ενώ δεν μίλησε στην εκπομπή για το τι άλλο έγινε στην συγκεκριμένη οντισιόν.

Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, μίλησε για το περιστατικό, ωστόσο όπως παραδέχθηκε, θεώρησε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό ώστε να το καταγγείλει τότε.

«Μου συνέβη πριν από 10 χρόνια. Σε ένα υπόγειο γινόταν η οντισιόν και με το που ξεκίνησε η οντισιόν μου είπε όλα αυτά. Μου είπε να γδυθώ, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα πω.

Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι άλλο έπαιζε. Κατευθείαν σηκώθηκα και έφυγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Την ώρα που έφευγα, μάλιστα, έμπαινε κάποιος άλλος και σκέφτηκα να του πω κάτι αλλά τελικά δεν είπα. Δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό για εμένα. Από την οικογένειά μου τα ήξερα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα κοινό μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια.

Τσαντίστηκα πολύ. Δεν ήρθα σε κανέναν ενδοιασμό αν θα το κάνω ή όχι. Οπότε δε μπορώ να πω ότι με επηρέασε, γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά. Εμένα δε μου έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τη δική του καταγγελία για τον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε και ο Ορέστης Τζιόβας.