Μέχρι 400 ευρώ την βραδιά - Το ξενοδοχείο που έμεινε Μενεγάκη και Παντζόπουλος στη Μήλο φέτος το καλοκαίρι

Είναι του Γιώργου Αλκαίου - Δείτε φωτογραφίες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μέχρι 400 ευρώ την βραδιά - Το ξενοδοχείο που έμεινε Μενεγάκη και Παντζόπουλος στη Μήλο φέτος το καλοκαίρι

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/10 μέσα από την εκπομπή της στο Mega η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή ένα βίντεο που θα προβαλλόταν στον αέρα με διάσημους Έλληνες που γύρισαν σελίδα και άλλαξαν επάγγελμα και τρόπο ζωής έκανε μια αποκάλυψη για τις φετινές καλοκαιρινές οικογενειακές της διακοπές.

Όταν, λοιπόν, η παρουσιάστρια άκουσε το όνομα του Γιώργου Αλκαίου, ανέφερε πως το καλοκαίρι έμεινε στο ξενοδοχείο του στη Μήλο με την οικογένειά της και πέρασε υπέροχα.

«Πάρα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Εγώ έμεινα φέτος το καλοκαίρι. Είχαμε πάει στη Μήλο για λίγες μέρες. Πετύχαμε καλό καιρό φέτος στο Αιγαίο και είπαμε να πάμε μέχρι τη Μήλο τη φανταστική. Έμεινα λοιπόν και στο ξενοδοχείο του και πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ και τα παιδάκια μου. Είναι πάνω στο νερό, αλλά γενικώς η Μήλος έχει υπέροχες θάλασσες και είναι πολύ ωραίο να τη γυρνάς. Μιλώντας μαζί του (με τον Γιώργο Αλκαίο) μου εξήγησε πως σκέφτηκε πριν από κάποια χρόνια να κάνει αυτό, παρότι αγαπάει τη μουσική και δε θα φύγει ποτέ από τη ζωή του» είπε η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιερχόμενο της συζήτησης με τον τραγουδιστή.

Μετά από αυτό, λοιπόν, το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και... ετοιμάζουμε βαλίτσες να φύγουμε τώρα! Είναι τέλειο!

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που διανυκτέρευσε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Το ξενοδοχείο που δημιούργησε ο Γιώργος Αλκαίος στην αγαπημένη του Μήλο, είναι συγκλονιστικό. Γι' αυτό και αξίζει ακόμα και τα 400 ευρώ τη βραδιά για μια διαμονή.

Μενεγάκη

Μενεγάκη Παντζόπουλος

Μενεγάκη διακοπές

Μενεγάκη οικογένεια

Μενεγάκη περιουσία

Μενεγάκη λεφτά

Μενεγάκη πισίνα

Μενεγάκη καλοκαίρι

Μενεγάκη Ελένη

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμα πιο τέλειο βέβαια ήταν το ξενοδοχείο που είχε διανυκτερεύσει η παρουσιάστρια στις Μαλδίβες! Κόστιζε 1.840 ευρώ... Δείτε φωτογραφίες εδώ!

30 και βάλε εκατομμύρια ευρώ συν ακίνητα: Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).