Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Αργύρης Ναστόπουλος από τους ONE

Η απολαυστική συνέντευξή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Αργύρης Ναστόπουλος από τους ONE

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (7/10) ο Αργύρης Ναστόπουλος, το μέλος των ONE. Ο ίδιος πλέον ασχολείται με διοργάνωση εκδηλώσεων, κυρίως γάμων και βαπτίσεων.

Μετά από πρόταση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, (ο οποίος συγκίνησε με τις δηλώσεις του στο Πρωινό) το συγκρότημα ενώθηκε ξανά και μάλιστα πραγματοποιεί κάποια live τα οποία έχουν και τεράστια απήχηση.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Ναστόπουλου από τους ΟΝΕ

«Η βασική μου δουλειά είναι DJ, οπότε εδώ και 20 χρόνια επειδή βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά ο κόσμος έχει δείξει ότι πάμε καλά και μας αγαπάει.

Η επανένωση οφείλεται στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ενωθήκαμε και το καλό στην υπόθεση είναι ότι ο κόσμος που έρχεται, ο κόσμος των 90s, που έρχεται έχει μεγαλώσει αλλά έρχεται και η νέα γενιά. Όσο ο κόσμος μας δίνει την αγάπη του το συγκρότημα θα συνεχίζει».

«Διαλυθήκαμε με τους ONE γιατί ήθελα να φύγω, είχε χαθεί η συνταγή»

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους ONE.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζικ Ζακ μου είχε πει παλιότερα “εσύ μεγάλε τώρα δεν βλέπεσαι, στα 40 σου θα γίνεις υπεργκόμενος”. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι φίλος με τον χρόνο».

Μέχρι το 2010 ήταν όλα πολύ ωραία και με ραδιοφωνική επιτυχία. Θεωρώ ότι όλοι, πάνω στην δεκαετία, περνάμε μια καμπή. Συντελούν πολλά για να γίνει αυτό. Θεωρώ ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν οι στιγμές που μπορεί να έχεις αδικηθεί, να σε έχουν παραμελήσει, αλλά είναι ο εαυτός μας και είναι αυτός που στο τέλος θα δείξει αν θα αντέξει»

Αναφορικά με την δύσκολη ζωή που πέρασε σε μικρότερη ηλικία είπε: «Μίλησα πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που έζησα σαν παιδί στα 21 μου χρόνια. Είναι μεγάλο μαρτύριο να τα κρατάς μέσα σου, αλλά ντρεπόμουν».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στο συγκρότημα του: «Με τους ONE ήμασταν μαζί 4 χρόνια, περάσαμε τρομερές στιγμές και δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαλυθήκαμε γιατί ήθελα να φύγω. Μετά από έναν χρόνο διαλύθηκε το συγκρότημα γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα».

Ο ίδιος που πριν λίγο καιρό βίωσε δύσκολες στιγμές, μίλησε για την Άννα Βίσση ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά ούτε και να γίνει γονιός.