Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Η Ιταλική λέξη που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη

Έμεινε «παγωτό» μόλις την άκουσε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής - Η Ιταλική λέξη που τάραξε την Ελένη Μενεγάκη

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη», καλεσμένη βρέθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι την οποία μάλιστα βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν στο στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έφτιαξε πάστα τσοτσόνα, αλλά μέχρι να την φτιάξει είχε έναν απολαυστικό διάλογο με την παρουσιάστρια. Η Φλορίντα θα έφτιαχνε ζυμαρικά και είπε στην Ελένη «Πάστα τσοτσόνα» και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Φοβάμαι να την πω. Είναι επικίνδυνο το όνομα».

Η Φλορίντα της εξήγησε τσοτσόνα είναι ο λαίμαργος» και η Ελένη της τόνισε «μισό λεπτό το παράκανες. Εσύ είπες τσου, όχι τσο»! Και επέμενε η Φλορίντα ότι είπε «τσο», η δε Ελένη άκουγε «τσου» και έγινε χαμός.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το ρομαντικό ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία

Στην σημερινή εκπομπή 7/10 «Ελένη» στην κουζίνα ως "καλεσμένη" ήρθε η Φλορίντα Πετρουτσέλι . Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες στην καλεσμένη της αλλά και στους τηλεθεατές για το ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία με τον αγαπημένο της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η καταγωγή της Φλορίντας είναι από την Ιταλία. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι όταν ήταν στην αρχή του έρωτά του είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία με το αυτοκίνητο. Δείτε επίσης εδώ το τεράστιο σπίτι του ζευγαριού.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πάει στην Νότια Ιταλία με τον άντρα μου στα πρώτα μας… με το αυτοκίνητο. Ήταν ωραία, πήγαμε και στο Βεζούβιο, πήγαμε παντού, πήγαμε σε όλες τις παραλίες, πολύς κόσμος. Μην πάτε ποτέ Αύγουστο! Δεν θα βρείτε παραλία εκεί πουθενά…».