Γιώργος Καράβας για GNTM 4: «Φέτος είναι ντέρμπι»

«Στη δουλειά μας αυτά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας για GNTM 4: «Φέτος είναι ντέρμπι»

Δηλώσεις στην κάμερα τις εκπομπής «Πρωινό» έκανε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καράβας με την αγαπημένη του σύντροφο, Ραφαέλα Ψαρρού. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ρώτησε τον coach για την αναπαράσταση του ρομαντικού φιλιού με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM, με τον Καράβα να απαντά:

«Άκουσε να σου πω! Στη δουλειά μας αυτά γίνονται καθημερινά», ενώ η σύζυγος του συμπλήρωσε: «Έχει ξανατύχει να φιλήσει ο Γιώργος μοντέλο στο στόμα». Ποια τα σχόλια του coach για το GNTM;

«Φέτος το GNTM είναι ντέρμπι, πέρυσι τα κορίτσια υστερούσαν σε σχέση με τα αγόρια. Έχουμε πολύ δυνατές κοπέλες και έχουμε και πολύ δυνατά αγόρια».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Έχω ψάξει το κινητό της και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για τη σύζυγό του

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (5/10) ο Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του σύζυγος, Ραφαέλα Ψαρρού, οι οποίοι μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, για τον γάμο τους και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε και πως στο παρελθόν τσέκαρε πολύ συχνά το κινητό της Ραφαέλας Ψαρρού μιας και κατά τη γνώμη του δεν είναι κάτι κακό.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία γιατί παρατηρώ κάποια στοιχεία επάνω του που μου αρέσουν, όπως η ωριμότητά του. Τα παιδιά μας είναι πολύ τυχερά που έχουν μια τέτοια μαμά», είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Είμαι λίγο αυστηρή με τα παιδιά μου και θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους», πρόσθεσε η Ραφαέλα. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας παραδέχτηκε: «Το κινητό μου είναι σχεδόν πάντα επάνω στο τραπέζι. Το έχω ψάξει το κινητό της, θεωρώ δεν είναι κακό. Εγώ είμαι ερωτευμένος, όπως και η Ραφαέλα είναι μαζί μου. Το έχω ψάξει το κινητό της, περισσότερο όμως στο παρελθόν».