Άνευ προηγουμένου το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα - «Αντέχει το στομάχι σας να πούμε μερικές αλήθειες;»

«Υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα στην τηλεόραση...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άνευ προηγουμένου το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα - «Αντέχει το στομάχι σας να πούμε μερικές αλήθειες;»

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τα ριάλιτι που βλέπουμε κατά καιρούς θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την σημερινή εκπομπή «Πρωινό». Δείτε επίσης την τρυφερή φωτογραφία του Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου σχετικά με την ελληνική τηλεόραση αλλά και το ποια πρόσωπα συμμετέχουν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλετε να πούμε μερικές αλήθειες ή δεν θέλετε; Αν δεν αντέχει το στομάχι σας να μην τις πούμε.

Υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα στην τηλεόραση, δεν θα τα κατονομάσω εγώ τα ξέρει ο κόσμος όλα, τα οποία όταν κάνουν 30% είναι φοβερές και φοβεροί και όταν κάνουν 10% τα ίδια πρόσωπα είναι trash. Πώς γίνεται αυτό για εξηγήστε μου. Πώς γίνεται αυτό για πείτε μου;»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Ατάκα "φωτιά" στο Πρωινό για τον γάμο Λιάγκα - Σκορδά: «Δεν ξαναπαντρεύονται;»

Στην εκπομπή Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες αλλά και στη συμμετοχή του στο J2US στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη.

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή της συνέντευξης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα απόσπασμα από την συνέντευξη το οποίο και δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα. Θέλοντας να μάθουν τι είπε ο καλεσμένος τους, δεν περίμεναν αυτό που θα άκουγαν.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν τη συνέντευξη ρώτησε την δημοσιογράφο αν υπάρχουν εξελίξεις στο Πρωινό, καθώς νόμιζε ότι το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ξαναπαντρεύονται, αφού έτσι αναφέρουν δημοσιεύματα.

«Συνέβη εκεί στο Πρωινό κάτι αυτό τον καιρό; Κάτι που να το αναφέρω κι εγώ; Δεν ξαναπαντρεύονται;», ανέφερε μεταξύ άλλων.