J2US: Νέες εκπλήξεις στο μεγάλο πάρτι του Σαββάτου

Πως θα δούμε τον Νίκο Κοκλώνη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Νέες εκπλήξεις στο μεγάλο πάρτι του Σαββάτου

Το «Just the 2 of us» έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα και όπως ήταν αναμενόμενο οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την στιγμή που το μουσικό show θα τους έκανε και πάλι συντροφιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή του show με αέρα… musical.

Την ίδια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστό ότι ο Νίκος Κοκλώνης της ζήτησε να βρίσκεται στον χώρο από τις 2 το μεσημέρι, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι εκείνη δεν θα εμπλακεί πουθενά.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το Just the 2 of us

Τρέμει η ψυχή του Κοκλώνη για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη - Τι συνέβη

Ο κορωνοϊός δεν λέει να φύγει από το J2us! Τα κρούσματα που έχουν σκάσει μπορεί να μην ματαιώνουν το σόου, ωστόσο ταλαιπωρούν τους παίκτες, άλλους περισσότερο κι άλλους λιγότερο!

Στο νοσοκομείο μπήκε πάλι η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί ενώ είναι εμβολιασμένη (δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε). Από την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να αποσαφηνίσει στο Happy Day στον ALPHA, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρρώστησε αλλά η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη είναι καλά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Τι συμβαίνει με την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Just the two of us

Το μεγάλο άγχος, όμως, του Κοκλώνη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso με δημοσίευμά της, είναι η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται ένα βήμα πριν γεννήσει.

"Δεν θέλω να κολλήσει τίποτα, θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό. Φοράει μάσκα. Εγώ φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα, μην σπάσουν τα νερά.", ανέφερε ο παρουσιαστής στην Τσιμτσιλή!