Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Μαρίνας μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποια ήταν η  αντίδραση της Μαρίνας μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση

Στην σημερινή εκπομπή του MEGA «Ελένη», η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αντέδρασε η κόρη της, όταν της ανέφερε πως επέλεξε να γυρίσει στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Με αφορμή λοιπόν την καλεσμένη της η οποία ήταν η Βάσω Λασκαράκη, τη ρώτησε πως αντέδρασε η μικρή της όταν εκείνη μετά από καιρό αποφάσισε να δουλέψει και πρώτη η Ελένη, είπε τι συνέβη στο σπίτι της.

Οι μεγάλες κόρες της, Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου έχουν συνηθίσει τη μαμά τους να δουλεύει, όμως η μικρή Μαρίνα ένα χρόνο που είχε τη μαμά της στο σπίτι της άρεσε πολύ και όταν η Ελένη αποφάσισε να επιστρέψει τις πρώτες μέρες ήταν δύσκολα στο σπίτι γιατί η επτάχρονη κόρη της την ρωτούσε συνέχεια «πού πας μαμά;».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το ρομαντικό ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία

Στην σημερινή εκπομπή 7/10 «Ελένη» στην κουζίνα ως "καλεσμένη" ήρθε η Φλορίντα Πετρουτσέλι . Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες στην καλεσμένη της αλλά και στους τηλεθεατές για το ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία με τον αγαπημένο της.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η καταγωγή της Φλορίντας είναι από την Ιταλία. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι όταν ήταν στην αρχή του έρωτά του είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία με το αυτοκίνητο. Δείτε επίσης εδώ το τεράστιο σπίτι του ζευγαριού.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πάει στην Νότια Ιταλία με τον άντρα μου στα πρώτα μας… με το αυτοκίνητο. Ήταν ωραία, πήγαμε και στο Βεζούβιο, πήγαμε παντού, πήγαμε σε όλες τις παραλίες, πολύς κόσμος. Μην πάτε ποτέ Αύγουστο! Δεν θα βρείτε παραλία εκεί πουθενά…».