Η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί μεγάλωσε και θα πάθεις πλάκα με την εμφάνιση της

Μοιάζει πολύ στην μαμά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί μεγάλωσε και θα πάθεις πλάκα με την εμφάνιση της

Μπορεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί να πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, ωστόσο έχει πάντα στο πλευρό της την οικογένεια της. Τα παιδιά της και ο σύζυγός της είναι οι μεγάλες της αδυναμίες και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους όταν είναι ελεύθερη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πολλές είναι οι φορές που η κριτής του GNTM στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και δεν έχει διστάσει να μας δείξει και τα πρόσωπα των παιδιών της.

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της και πάθαμε πλάκα! Εκτός του ότι έχει μεγαλώσει πολύ, το στιλ της είναι απίστευτο. Μάλιστα, η μητέρα της την έχει αφήσει να βάψει και μπλε τις άκρες των μαλλιών της.

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της

«Την Ζενεβιέβ Μαζαρί την βρίσκω αντιπαθέστατη, άσχημη κι ελεεινή»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο ίδιος, για ακόμη μια φορά, αναφέρθηκε με τον κλασικό αιχμηρό του τρόπο στο GNTM και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, στην οποία είχε αναφερθεί και στο παρελθόν.

«Απεχθάνομαι βαριά το GNTM, μάλλον δεν αντέχω την κριτική επιτροπή. Βαριέμαι να το δω. Θα αποδεχόμουν πρόταση για κριτική επιτροπή, αν μου έδιναν πολλά λεφτά. Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν την ξέρω, που έλεγαν αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά έχει έναν ιδιαίτερο αέρα. Έχει μια αθωότητα κι είναι αυστηρή συγχρόνως.

Συμπαθητική την βρίσκω την Ισμήνη αλλά εκείνη που δεν μπορώ είναι η Ζενεβιέβ. Άλλη μια τρία κιλά υαλουρονικό. Την βρίσκω αντιπαθέστατη, άσχημη, είναι ελεεινή.».