«Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από ποιον πλανήτη είναι»

«Την είδα σε κάτι φωτογραφίες και δεν πίστευα αυτό που βλέπω μπροστά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από ποιον πλανήτη είναι»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» και προχώρησε στον σχολιασμό ορισμένων τηλεοπτικών προσώπων.

Με τον δικό του μοναδικό, καυστικό τρόπο, ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στον Τριαντάφυλλο, όσο και σε μερικές γνωστές παρουσιάστριες, ενώ πριν μερικές μέρες σχολίασε αρκετά αιχμηρά την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Ξεκινώντας από τον Ντάφι, ανέφερε πως είναι αρκετά έξυπνος αναφορικά με το το πώς κινήθηκε στο Survivor ενώ για την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως «μου αρέσει που εκεί που κανείς δεν την πίστευε και δεν την ήθελε έχει φτάσει πολύ ψηλά».

Για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν είμαι σίγουρος πια ότι μ΄αρέσει, όταν ήταν σ ΄εκείνο το καναλάκι μ΄άρεσε. Εδώ δεν νομίζω να μ΄αρέσει. Είναι σαν να έχεις μία γυναίκα σπίτι που κάνει δουλειές και ξαφνικά της λες “βάλε τα ρούχα της κυρίας και πήγαινε μέσα και παίξε τον ρόλο της μαντάμ”».

Για την Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτήν δεν την ξέρω. Την είδα σε κάτι φωτογραφίες και δεν πίστευα αυτό που βλέπω μπροστά μου. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, από ποιον πλανήτη είναι και τι πιστεύει η ίδια ότι είναι. Ό,τι είναι πανέμορφη, πανωραία. Κάτι πιστεύει, που δεν πιστεύω εγώ για αυτήν.»

Τέλος, σχολίασε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκαναν ένα πολύ μεγάλο σφάλμα κι η ίδια για τον εαυτό της. Την έριξαν στην αρένα ενώ έπρεπε να την αφήσουν σε δεύτερο ρόλο, να μάθει αυτό που κάνει και νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα».

«Δεν ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου! Τι είναι αυτή»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για το GNTM και τη νέα κριτή που θα καθίσει στην καρέκλα της Βίκυς Καγιά. Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου! Όπως τόνισε λοιπόν το μοντέλο, δεν το γνωρίζει...

«Δεν ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Τι είναι αυτή; Δεν την ξέρω! Ειλικρινά δεν την ξέρω ποια είναι. Όχι, ειλικρινά δεν την ξέρω! Όλες με καριέρα στο εξωτερικό είναι! Τώρα, ξέρεις, όπως είπε κάποιος αείμνηστος, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Εγώ νομίζω ότι η Βίκυ Καγιά ήταν πάρα πολύ καλή εκεί και κακώς έφυγε για μένα. Τώρα, από εκεί και πέρα, αυτή ξέρει καλύτερα και το κανάλι της ακόμα πιο πολύ», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος. Βέβαια, η Βίκυ Καγιά την Ισμήνη, την γνώριζε από πριν...

«Δεν νομίζω να πήγαινα εγώ κριτής στο GNTM, δεν κάνω για κριτής. Και δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι τι φοράει ο άλλος, τι κάνει, πώς είναι, τι ταλέντο έχει. Και την άλλη μέρα αυτοί που θα βγουν δεν έχουν πάει ούτε μέχρι την πόρτα του σπιτιού τους. Οπότε, δεν μπορώ να πω ψέματα, εγώ είμαι πολύ ειλικρινής».