Ναταλία Γερμανού: Δεν θα καλεί πλέον παίκτριες του Bachelor στην εκπομπή - Η ανακοίνωση της

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Δεν θα καλεί πλέον παίκτριες του Bachelor στην εκπομπή - Η ανακοίνωση της

Στην σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της, τα όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα στο «The Bachelor».

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα χιουμοριστικό βίντεο με τα highlights του ριάλιτι, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τόσο η Φαίη, η οποία αποχώρησε στη χθεσινοβραδινή Τελετή των Ρόδων, όσο και οι επόμενες κοπέλες που θα αποχωρήσουν, δε θα πάνε ξανά ως καλεσμένες στην εκπομπή.

Ο λόγος είναι πως από εδώ και στο εξής οι κοπέλες που θα αποχωρούν από το «The Bachelor» θα πηγαίνουν καλεσμένες στο «Happy Day» και στη «Super Κατερίνα».

«Δεν είναι μαζί μας η Φαίη. Τα κορίτσια που αποχωρούν θα τα βλέπετε πλέον στη Σταματίνα και την Κατερίνα. Εμείς τα χάσαμε» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Καλύτερα δεν γίνεται: Αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA - «Έκανα baby sitting στη Ναταλία Γερμανού»

Ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τον Δημήτρη Πανόπουλο, όπου, μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για την Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό για πρώτη φορά πως της έκανε...baby sitting, όταν ήταν μικρή.

«Όταν η Ναταλία ήταν μικρό παιδάκι ερχόταν στο θέατρο, την έφερνε ο πατέρας της. Επειδή εγώ έβγαινα στο τέλος της παράστασης, είχα πάρα πολύ χρόνο, οπότε την έπαιρνα τη Ναταλία και πηγαίναμε βόλτα. Πηγαίναμε στο Μινιόν που της άρεσε να βλέπει τα παιχνίδια», είπε ο ηθοποιός.

«Τώρα συνειδητοποιώ, με αυτό που είπε ο Νίκος Βερλέκης, πόσο τυχερή ήμουν ως παιδάκι γιατί ήμουν 5-6 ετών και με πήγαινε στο Μινιόν και θυμάμαι ότι έλεγα θέλω αυτό, θέλω εκείνο… Και θυμάμαι ότι γυρνούσαν και μας κοιτούσαν όλες οι γυναίκες», είπε μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού που έκανε και μια σημαντική ανακοίνωση για τη σειρά Σασμός.

«Ο Νίκος ήταν και παραμένει από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, τώρα συνειδητοποιώ Νίκο μου πόσο τυχερό παιδάκι ήμουν να έχω έναν τέτοιο κούκλο να μου κάνει baby sitting στα πέντε μου. Και πρόλαβα και το Μινιόν ανοικτό!», πρόσθεσε.