Έγινε έξαλλη η Τσολάκη με την Μπακοδήμου - «Φτάνει πια με την… παπάτζα»

«Εκνευρίζομαι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε έξαλλη η Τσολάκη με την Μπακοδήμου - «Φτάνει πια με την… παπάτζα»

Έξαλλη έγινε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής της, Open Weekend. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στην Σάσα Σταμάτη στο J2us (δείτε τα highlights), μετά την εμφάνιση της επί σκηνής και το τραγούδι που αφιέρωσε στον μπαμπά της.

«Όταν είσαι εκεί, θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία στην Σάσα Σταμάτη με την δεύτερη να απαντάει: «Δεν νομίζω».

Το σχόλιο της Τσολάκη για την συμπεριφορά της Μπακοδήμου

Μετά την προβολή λοιπόν του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

Και συνέχισε: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».

«Χαλασμός» με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τσολάκη

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/10) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Δημήτρη Μηλιόγλου. Οι δύο άνδρες ανέβασαν λίγο τους τόνους και ακούστηκαν βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή κάλεσε τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή και την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές Τρίπολης.

«Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια.

Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;», είπε ο Αλέξης Κούγιας έξαλλος.

«Να κάνουμε διάλογο γι’ αυτό. Δεν είμαι ανάγωγος κ. Κούγια. Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα», απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου έξαλλος.