Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και...»

Ο Ετεοκλής Παύλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του, Ελένη Χατζίδου καθώς πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ δίπλα τους όπως είναι αναμενόμενο είχαν την κόρη τους αλλά και στενούς φίλους και συγγενείς.

Μέσα σε όλα ο ίδιος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open «Open Weekend». Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς.

Επειδή χτίζω μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με το παιδί και εκεί πιστεύω βασίζονται όλα, του λέω την αλήθεια που μπορεί να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου. Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά και όσο περνάνε τα χρόνια, η αλήθεια παραμένει ίδια απλά λέγεται με διαφορετικό τρόπο».

Οι δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου

Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου καταλαβαίνει ότι το πρόσθετο μέλος μου είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι»

Κατά την διάρκεια της σημερινής (3/10) του εκπομπής, ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε στην μικρή του κόρη. Συγκεκριμένα, ο αθλητής ανέφερε πως η μικρούλα αρχίζει και αντιλαμβάνεται το πρόσθετο μέλος που φέρει στο σώμα του.

Στο πλατό του Familiar βρέθηκε η ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Νέλλυ Θεοδοσίου για αυτό και ο Ετεοκλής θέλησε να αναφερθεί στο εν λόγω γεγονός.

«Είναι ένα θέμα το οποίο θέλαμε να το συζητήσουμε και το συζητάμε και λόγω εμού από την προσωπική μου εμπειρία. Θεωρήσαμε ότι έχει ενδιαφέρον να το μοιραστούμε εδώ μαζί σας.

Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται.

Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου. Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά».