Έγινε νονά η Δανάη Μπάρκα - Το συγκλονιστικό φόρεμα που επέλεξε για την βάφτιση

Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε νονά η Δανάη Μπάρκα - Το συγκλονιστικό φόρεμα που επέλεξε για την βάφτιση

Στιγμές ευτυχίας έζησε η Δανάη Μπάρκα, καθώς έγινε νονά μιας πανέμορφης μπέμπας! Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βάφτιση με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/10 στις Κιτριές Μεσσηνιακής Μάνης και η μικρή πήρε το όνομα Μαριάνθη-Θαλασσινή.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα βαφτίσια

«Και το όνομα αυτής: Μαριάνθη-Θαλασσινή (Και χωρίς κλάμα παρακαλω). Σ’αγαπω, σ ευχαριστώ για τις σημερινές αγκαλιές και για τον καινούριο ρόλο που μου έδωσες . Όλα τα άνθη κι όλες οι θάλασσες να σε προστατεύουν, να σε χρωματίζουν, να σε αγκαλιάζουν με αγάπη και φως -άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβρεχε όλο το πρωί και για τις ώρες της βάφτισης σου έβγαλε ήλιο.

Ευχαριστούμε για τις ευχές -θα σας πω όόλεεες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση γιατί ανακάλυψα τους καλύτερους «διοργανωτές» για μαγικες στιγμές @giannisgaitanaros @nikodimi ευχαριστώ γι αυτή την χαρά κουμπαράκια μου», έγραψε σε ανάρτηση της η Δανάη Μπάρκα μετά την άσχημη είδηση που βγήκε.

Πέρασαν τη Δανάη Μπάρκα για έγκυο

Με ένα απρόοπτο περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μιας και ο Τίμος Ζαχαράτος της αποκάλυψε πως μία κυρία του σχολίασε το πόσο πολύ έχει ομορφύνει η Δανάη με την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια «λύθηκε» στα γέλια μόλις το άκουσε και στη συνέχεια έστειλε και τα χαιρετίσματά της στην κυρία που την πέρασε για εγκυμονούσα.

Να θυμίσουμε πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος γύρω από τη Δανάη Μπάρκα και την προσωπική της ζωή, μιας και η παρουσιάστρια πρότεινε στον αέρα της εκπομπής στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουν παιδί.

«Είδα μία κυρία στο σούπερ μάρκετ και μου είπε: "Η Δανάη έχει ομορφύνει πολύ τελευταία, μάλλον κοριτσάκι θα είναι το παιδάκι"», είπε ο Τίμος Ζαχαράτος και η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα ήταν απλά επική.