Δείτε πως είναι σήμερα ο Κώστας Κεντέρης - Η ζωή του μετά τον πρωταθλητισμό

Σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε πως είναι σήμερα ο Κώστας Κεντέρης - Η ζωή του μετά τον πρωταθλητισμό

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κεντέρης. Ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος πλέον του ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε στη Χίο σε εκδήλωση για την Κιβωτό του κόσμου μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στην ζωή του μετά τον πρωταθλητισμό.

Έτσι είναι σήμερα η ζωή του Κώστα Κεντέρη

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά. Αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο μας, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω στο πανέμορφο Πάπιγκο και στα Γιάννενα. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια. Έχω τα παιδιά μου, θεωρώ τον αθλητισμό υγεία. Κάθε γονιός αξίζει να πάει τα παιδιά του στον αθλητισμό όχι απαραίτητα για πρωταθλητισμό.

Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ, πρέπει να είναι ελεύθερα να επιλέξουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Νομίζω σήμερα λίγο κατάλαβαν ποιος είμαι επειδή γενικά δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει περισσότερα από μένα.

Είναι κάτι που πέρασε, προχωράμε μπροστά. Γενικότερα δεν μου λείπει ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες» είπε. Πως είναι όμως σήμερα και ο Πύρρος Δήμας;

Ο Κώστας Κεντέρης "έσπασε" την σιωπή του για την Μπεκατώρου

Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, χρυσής Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, πως έχει πέσει θύμα βιασμού από παράγοντα της ομοσπονδίας και ο Κώστας Κεντέρης θέλησε να πάρει θέση.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης με ανάρτησή του στα social media, η οποία αποθέωσε την αθλήτρια που είχε το κουράγιο να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη που έφερε σημαντικές αλλαγές στην ομοσπονδία.

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο και στη δύναμη της ψυχής σου, στη δύναμη που μετουσίωσε το σκοτάδι σε φως, και τον πόνο σου σε βάλσαμο, υποκλίνομαι λοιπόν σε αυτό το μεγαλείο σου και πορεύομαι μαζί σου» έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200 μέτρα στο Σίδνεϊ ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία της.

Κώστας Κεντέρης Σοφία Μπεκατώρου