Ραγίζει καρδιές η Ελένη Καρακάση - «Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά...»

"Σπάει" τη σιωπή της για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η Ελένη Καρακάση - «Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά...»

H Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Στην κάμερα μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει με τον σύντροφό της.

«Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην Τρίτη Λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία είχε μιλήσει και για την πιο δύσκολη οντισιόν που έχει περάσει.

Και συνέχισε για τις επεμβάσεις: «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι έχω αλλάξει».

Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση για το παιδί που δεν απέκτησε

Όπως αποκάλυψε, προσπάθησαν να κάνουν παιδί με τον αγαπημένο της, αλλά δεν ήρθε ποτέ: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν το προσπαθήσαμε τρομερά, γιατί ήταν πολλοί οι λόγοι. Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο για τα παιδιά. Είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά χώρισε, φύγε”».

«Ήμουν 100 κιλά όταν τελείωσα το σχολείο»

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Stars System με την Άση Μπήλιου και μίλησε για την περίοδο που έτρωγε αρκετά και έφτασε να ζυγίσει 100 κιλά.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε αρχικά: «Ήταν μια περίοδος αυτή θυμάμαι, γύρναγα ξέρω εγώ από μια πρόβα στεναχωρημένη, πήγαινα ψυγείο κατευθείαν. Θυμάμαι είχα φάει της μάνας μου ένα μπολ, ένα κιλό φιστίκι αράπικο. Το είχα φάει όλο. Έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου και σηκωνόταν η μάνα μου και με έβλεπε να κλαίω και να τρώω. Ευτυχώς τα έχω κόψει αυτά».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ήμουν 100 κιλά όταν τελείωσα το σχολείο. Ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα με γιατρό κι εκεί με πήρε εμένα η μπάλα. Χάρηκα τόσο πολύ που έχανα και έχασα τον έλεγχο, έφτασα 49 κιλά. Εκεί ήρθαν όλα τα κακά της κακής διατροφής, χρειάστηκε να πάρω ορμόνες, χάπια, βιταμίνες. Πέρασαν πολλά χρόνια και τα τελευταία χρόνια που έχω μπει σε ένα πρόγραμμα και νιώθω και πολύ καλά», κατέληξε η Ελένη Καρακάση, η οποία αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Ελένη Καρακάση εξομολόγηση για κιλά