«Ράγισε καρδιές» ο FY με το μήνυμα για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Mad Clip

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι νεκρός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» ο FY με το μήνυμα για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Mad Clip

O FY, ήταν ο πιο κοντινός φίλος του Mad Clip, ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό πως ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίστηκε στη θλίψη και στάθηκε στο πλευρό της οικογένειάς του καθώς και της πρώην σύντρόφου του, Αρετής.

Ο ίδιος ανά καιρούς έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις για τον κολλητό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά, με αφορμή το μνημόσυνο που έγινε για τις 40 μέρες, μοιράστηκε μία ακόμα σκέψη του. Όπως εξήγησε, μέχρι στιγμής δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πως ο Mad Clip έχει φύγει από τη ζωή.

Η ανάρτηση του FY για τον Mad Clip

«40 ημέρες πέρασαν κιόλας και ακόμη αισθάνομαι ότι είναι fake news. Αναπαύσου στον παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram o FY.

FY Mad Clip μνημόσυνο

"Τσακίζει" κόκαλα ο FY για τον MadClip - «Τον είδα μέσα στη γη και...»

«Ήμασταν το ίδιο αίμα. Για μένα ήταν ο μεγάλος αδερφός. Τον γνώρισα σε ένα studio στη Θεσσαλονίκη το 2017. Θαύμαζα τη διπλωματικότητα και τη δίψα του για δουλειά. Το πόσο έξυπνος ήταν. Ήθελε πάντα να ανεβαίνει, ήταν τελειομανής. Ανατρίχιασα γιατί έκανα το γκράφιτι στη μνήμη του. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ένιωθα πως κάποια στιγμή θα περάσει και θα το δω.

Το κακό ήταν πως ήθελε να πουλήσει το αμάξι του. Το είχε βάλει στο γκαράζ και έλεγε πως δεν ήθελε να του βάλει άλλα χιλιόμετρα. Έτρεχε αλλά ήταν στιβαρό τιμόνι. Δεν ήταν όποιος να ναι. Ήξερε τι έκανε. Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί έχω υπάρξει συνοδηγός του. Έχω ορκιστεί στη μνήμη του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανατρέξω. Όταν είσαι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, από τον θόρυβο που θα κάνει μόλις το ανοίξεις, θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τελευταία φορά τον είδα δυο ώρες πριν το δυστύχημα. Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν. Ακόμη δεν το πιστεύω. Ακούω τα ηχητικά. Αφού έφυγα από τον Ευαγγελισμό τον πήρα τηλέφωνο. Πήγα στο σημείο του τροχαίου, τον βγάλανε, ακολουθήσαμε το ασθενοφόρο και μας το ανακοίνωσαν εκεί. Μου λείπει φουλ. Νόμιζα πως θα συνειδητοποιήσω στην κηδεία του, αλλά ακόμη δεν… Τον είδα μέσα στη γη και ακόμη δεν το πιστεύω» τόνισε ο FY.