Από τον ΑΝΤ1 πάει ALPHA - Το πρόγραμμα που θα «χτυπήσει» 40άρια

Αυτή την επιστροφή δεν την περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από τον ΑΝΤ1 πάει ALPHA - Το πρόγραμμα που θα «χτυπήσει» 40άρια

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την αναβίωση αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών. Την αρχή έκανε το Big Brother πέρυσι και στη συνέχεια ακολούθησε η Φάρμα ενώ σε λίγο καιρό θα βγει στον αέρα και η νέα βερσιόν του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Τα κανάλια ωστόσο φαίνεται πως έχουν ακόμα νέες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έγινε γνωστό πως ο ALPHA έχει πάρει τα δικαιώματα μίας παλιάς αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 η οποία αναμένεται να επιστρέψει σε λίγο καιρό.

Αυτό το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA

Ο λόγος για την εκπομπή «Πλάκα Κάνεις». Ένα πρότζεκτ που τη σεζόν 2010-2011 είχαν αναλάβει ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο στον ΑΝΤ1. Οι δυο τους έκαναν επικές φάρσες σε ανυποψίαστους πελάτες σε μαγαζιά και η εκπομπή είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά λοιπόν θα επιστρέψει σε νέα τηλεοπτική στέγη ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιο πρόσωπο θα βρίσκεται στο τιμόνι του. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Σάββας Πούμπουρας, έτυχε να βρίσκεται στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου τη στιγμή που προβλήθηκε το ρεπορτάζ και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο.

«Θεωρώ… Όχι “θεωρώ”, είναι δεδομένο το ότι όταν παίρνεις τέτοιου είδους εκπομπές δεν “τις δίνεις” γιατί τώρα το ξέρουνε. Οι φάρσες πρέπει να γυρίζονται, να μην ξέρει κανένας για το project, και μετά να παίζουν. Τώρα δεν ξέρω, καλή επιτυχία πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιο πρόσωπο επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το κανάλι με το οποίο πρόκειται να δώσει τελικά τα χέρια ο Αντώνης Κανάκης. Τελικά, πριν από λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανακοίνωσε πως ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα βρίσκονται σε νέα τηλεοπτική στέγη φέτος. Θυμίζουμε πως το Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1. Φέτος, δόθηκε κανονική μάχη για τη διεκδίκηση του παρουσιαστή μιας και η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη τόσο για το Ράδιο Αρβύλα όσο και για το Βινύλιο.