Ανατριχιαστικό βίντεο από το μνημόσυνο του Mad Clip - Κατέρρευσε η μητέρα του

Τραγικές στιγμές στο νεκροταφείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιαστικό βίντεο από το μνημόσυνο του Mad Clip - Κατέρρευσε η μητέρα του

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου χθες, Κυριακή 10/10. 40 ημέρες μετά το τροχαίο οι "πληγές" της οικογένειας του είναι ακόμη ανοιχτές, με τους γονείς του να κινούνται νομικά λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφορεί από το νεκροτομείο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν την μνήμη του αγαπητού τράπερ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλε βίντεο από το μνημόσυνο του, την στιγμή που η μητέρα του κατευθυνόταν προς τον τάφο του. Η γυναίκα, δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του παιδιού της και κατέρρευσε στα χέρια της οικογένειας της.

Βίντεο από το μνημόσυνο του Mad Clip

Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού - Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού.

Ο θάνατος του αγαπημένου τράπερ συγκλόνισε το Πανελλήνιο και στην κηδεία του συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που άφησε το δικό του στίγμα.

O κόσμος συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του Mad Clip, αφήνοντας λουλούδια, φωτογραφίες, κεριά, ακόμα και μπουκάλια από ποτά.