Γιώργος Ασημακόπουλος για Survivor 4: «Mου άφησε κουσούρια! Πονάει το δεξί μου...»

Αυτό τον ταλαιπωρεί ακόμη και μετά από 3 μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος για Survivor 4: «Mου άφησε κουσούρια! Πονάει το δεξί μου...»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ, μιλώντας για το Survivor 4 και τα όσα βίωσε στο ριάλιτι. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για το αν του άφησε ψυχολογικά ή σωματικά κατάλοιπα.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Ασημακόπουλο μετά το Survivor 4

Σου άφησε ψυχολογικά ή σωματικά κατάλοιπα όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασες;

Ψυχολογικά σαφώς δεν μου άφησε, το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν ότι δεν είχα επαφή με την οικογένειά μου. Το χειρότερο για μένα ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας. Σωματικά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα υγείας, είχα δυσανεξία στην καρύδα, είχα βακτήρια στον οργανισμό μου λόγω των άσχημων συνθηκών σε κάποια αθλήματα που είχαν νερό και τα ύδατα ήταν πολύ βρώμικα.

Ήταν δύσκολη η προσαρμογή, το σώμα μου είχε πρηστεί και ο οργανισμός μου ήταν σε μια φάση σοκ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα και στις κανονικές συνθήκες, το σώμα μου επανήλθε πλήρως. Έχω βέβαια κάποια κουσούρια που μου άφησε το «Survivor», το δεξί μου πόδι πονάει και κάνω κάποιες φυσικοθεραπείες, είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος έκραξε άσχημα το The Bachelor.

"Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει"

Ο πρώην παίκτης του Survivor που αποτελεί πλέον παρελθόν από το Πρωινό, αποκάλυψε την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Πιστεύεις στον Θεό;

Πάρα πολύ. Πάω στον Αρχάγγελο Πανορμίτη, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει μια περιπέτεια υγείας, που πήγα να χάσω τη ζωή μου.

Τι είχε συμβεί;

Είχα πάθει μια μορφή άτυπης πνευμονίας από ένα ταξίδι στον Καναδά. Οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε και όπως κοίταζα το κινητό ψάχνοντας εφημερεύον νοσοκομείο, βλέπω το «Σωτηρία». Επέλεξα να πάω εκεί, χωρίς να ξέρω ότι είναι το καλύτερο πνευμονολογικό κέντρο, γιατί τη μητέρα μου την λένε Σωτηρία και έχω γεννηθεί 6 Αυγούστου τη μέρα του Σωτήρος.

 Γιώργος Ασημακόπουλος περιπέτεια υγείας

Κατά τύχη, εκεί ήταν ένας κορυφαίος γιατρός από την Αμερική, που ήταν ειδικός στην παρακέντηση. Στην ακτινογραφία θώρακος δεν φάνηκε τίποτα, μετά μου έκαναν αξονική και είδαν ότι έχω υγρό στον αριστερό πνεύμονα. Ο άνθρωπος τα παράτησε όλα και μου έκανε παρακέντηση πάνω στο μηχάνημα, δεν κατέβηκα καν. Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό. Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει. Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη.

Έμεινες καιρό στο νοσοκομείο τότε;

Έμεινα έναν μήνα, που πέρασε δραματικά. Καθόμουν σε ένα κρεβάτι, περιμένοντας να αναρρώσω. Ήταν μια εμπειρία που πήγα να χάσω τη ζωή μου για μια μέρα και για κάτι λάθος γνωματεύσεις γιατρών.