Γιώργος Λιάγκας: Το ειρωνικό σχόλιο για τη Super Κική στον αέρα του Πρωινού

Η κόντρα καλά κρατεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Το ειρωνικό σχόλιο για τη Super Κική στον αέρα του Πρωινού

Στα μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας με τη Super Κική, μετά τις δηλώσεις που έκανε η influencer για την εμπειρία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο τις δηλώσεις αυτές και έτσι η Super Κική του απάντησε με εξίσου αυστηρό τρόπο.

Το πρωί της Δευτέρας (11/10), ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή τον σχολιασμό του J2US έκαναν ένα ειρωνικό σχόλιο για τη Super Κική και τις δηλώσεις της.

Τα σχόλια Λιάγκα - Περρή για τη Super Κική

  • Γ.Λ.: Γεια σου super Βαγγέλη!
  • Β.Π.: Γεια σου super Γιώργο! Όλα super σήμερα και πολύ χαίρομαι.
  • Β.Π.: Είχαμε κι άλλα θέματα, τα οποία νομίζω πρέπει να εξετάσουμε.
  • Γ.Λ.: Άστα τα άλλα Βαγγέλη.
  • Β.Π.: Γιατί;
  • Γ.Λ.: Θα επανέλθουμε.
  • Β.Π.: Είναι… super θέμα!
  • Γ.Λ.: Είναι super κατ’ ευφημισμόν.

Το ξέσπασμα της Super Κικής για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη

Μία οργισμένη ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή influencer Super Κική, στην οποία ξέσπασε για τα όσα λέγονται και γράφονται μετά τη δήλωση που έκανε για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Super Κική ενοχλήθηκε πολύ με το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης σχολίασαν τις δηλώσεις της και έτσι προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τους δημοσιογράφους που "τρώνε ξύλο για ένα κομμάτι ψωμί" την ώρα που η ίδια και άλλο influencers λένε αλήθειες.

«Πανηλίθιοι με μηδενικές ζωές που πιάστηκαν από τη λέξη “υπέφερα”. Επειδή κανένας σας δε μπόρεσε ποτέ να το ξεστομίσει. Δυο εβδομάδες τώρα ασχολείστε με αυτό ενώ ξέρετε όλοι πολύ καλά πως το είπα και τι είπα… Κάντε στην άκρη γιατί μου κρύβεται τον ήλιο!

Απαγορεύεται να λέμε τι μας άρεσε και τι όχι ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι; Μιλήστε λίγο για το ξύλο που τρώτε για ένα κομμάτι ψωμί και κάνετε αβαβα με τις προσβολές που σας ρίχνουν στα πανελάκια και αφήστε με εμένα να εκφράζομαι και να λέω αλήθειες στον κόσμο. Όσο εσείς σκαλίζετε δυο εβδομάδες μια λεξούλα της Super Κικής, της Τούνη και του Κοψιάλη… Τουλάχιστον εμείς ότι κάναμε το κάναμε μόνοι μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η Super Κική.

Super Κική ξέσπασμα ΑρναούτογλουSuper Κική Instagram