GNTM 4 - spoiler: Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που έχουν αποχωρήσει

Άμα δεν θέλετε να μάθετε, μην κάνετε το κλικ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - spoiler: Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που έχουν αποχωρήσει

Τα γυρίσματα του GNTM 4 έχουν φτάσει λίγο πριν το τέλος, ακόμη και αν εμείς ακόμη βλέπουμε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τους παίκτες να είναι πάνω από 15 και να έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους για το φινάλε. Τα spoiler ωστόσο, από τώρα βλέπουν τους φιναλίστ!

Η Soula Glamorous λοιπόν, λίγο πριν το σημερινό 11/10 επεισόδιο έδωσε spoiler "φωτιά". Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A, ποιοι παίκτες έχουν αποχωρήσει οριστικά και έχουν γυρίσει στα σπίτια τους.

Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το GNTM 4

Ο λόγος για την Άννα, τη Μελίνα, τον Ηλία, τον Θοδωρή και τον Στυλιανό, οι οποίοι έχουν απαθανατιστεί σε βόλτες τους εκτός σπιτιού. Ωστόσο, έναν θα τον δούμε να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 spoiler

Αυτοί είναι οι 7 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το GNTM

GNTM SPOILER

Τα 5/10 highlights του GNTM 4

Σε άσχημη κατάσταση η Άννα - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα

Η Στέλλα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (4/10). Μαζί της στο bottom 2 βρέθηκε και η Άννα Βαλτατζή, η οποία «προσγειώθηκε» απότομα από την κορυφή στα χαμηλά, καθώς δεν πήρε καμιά ψήφο ασυλίας από τους συμπαίκτες της.

Η Άννα ήταν η παίκτρια που μοίρασε τα disavantage στη φωτογράφιση και η κίνησή της αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Πολύ γρήγορα απομακρύνθηκε από όλους και αυτό της κόστισε αρκετά. Έτσι, το επόμενο πρωί στο σπίτι ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτό το μοντέλο κέρδισε 250 ευρώ από το κάστινγκ

Στο 5/10 επεισόδιο του GNTM 4, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να διαφημίσουν προϊόντα των ΙΚΕΑ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ο νικητής θα έπαιρνε 250€ για την προσπάθειά του.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ξετρέλανε τους χρήστες του Twitter αν και δεν ήταν πολλοί οι παίκτες που κατάφεραν να τα πάνε τόσο καλά.

Νικήτρια λοιπόν ήταν η Όλγα, η οποία διαφήμισε ένα σετ εργαλείων με πολύ ευφάνταστο τρόπο ξετρελαίνοντας τους κριτές και τους συμπαίκτες της.

Ζήτησε να αποχωρήσει η Ειρήνη - Δεν ήθελε με τίποτα να κάνει το makeover

Οι αλλαγές που έκαναν αγόρια και κορίτσια ήταν μεγάλες. Η Ειρήνη ωστόσο ήταν η παίκτρια που γκρίνιαξε περισσότερο απ' όλες και εξέφρασε μεγάλες αντιθέσεις με τα λόγια των κομμωτών.

«Εμαθα ότι δεν συνεργάζεσαι», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ και η Ειρήνη της απάντησε: «Ρώτησα αν είναι λούσιμο ή βαφή και δεν μου είπαν».

«Ήρθες οικειοθελώς σε μία εκπομπή που τη βλέπεις τρία χρόνια. Ξέρεις ότι το makeover ισχύει πάντα. Είσαι μέρος μίας ομάδας που υπάρχουν κανόνες ίδιοι για όλους», της απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ζενεβιέβ.

Τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της Μελίνας - Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Το makeover του GNTM 4 έφερε μεγάλες αλλαγές σε αγόρια και κορίτσια. Μία από αυτές ήταν και η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Μελίνα Ρόρενς, ένα από τα μοντέλα που κατάφεραν να ξετρελάνουν τους κριτές από την οντισιόν της.

Μπορεί η Ειρήνη να γκρίνιαξε για την παραμικρή αλλαγή στο μαλλί της, ωστόσο η Μελίνα ξεκαθάρισε από την αρχή ότι όσο πιο ακραίο είναι το look της, τόσο καλύτερα για εκείνη.

Και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, αφού η Μελίνα απέκτησε πλέον κοντό ξανθό μαλλί, το οποίο ανανέωσε κατά πολύ την εικόνα της.