Big Brother 2: Συναντήθηκε με τη Σύλια και τον σύντροφό της ο Στηβ Μιλάτος μετά την αποχώρησή του

Άφησαν στην άκρη τις κόντρες και διασκέδασαν μαζί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Συναντήθηκε με τη Σύλια και τον σύντροφό της ο Στηβ Μιλάτος μετά την αποχώρησή του

Κατά την παραμονή τους στο σπίτι του Big Brother 2, είχαν ακουστεί διάφορα για τη Σύλια και τον Στηβ. Οι δυο τους βέβαια ποτέ δεν έκαναν κάτι παραπάνω, μιας και η Σύλια είχε σχέση εκτός παιχνιδιού και είχε θέσει τα δικά της όρια στο φλερτ του Στηβ.

Οι δυο τους έδειξαν πως έχουν άριστες σχέσεις και έτσι λίγο μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το Big Brother 2, διασκέδασαν μαζί, ενώ στο μαγαζί μαζί τους βρισκόταν και ο σύντροφος της Σύλιας.

Βίντεο από τη συνάντηση του Στηβ με τη Σύλια και τον σύντροφό της μετά την αποχώρηση από το Big Brother 2

«Το πίστευα ότι θα αποχωρήσω από το σπίτι του Big Brother»

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».