Διονύσης Αλέρτας: "Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι..." - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του

Λίγο πριν τον ερχομό του γιου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Διονύσης Αλέρτας:

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Διονύσης Αλέρτας, λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Νάγια Φωτοπούλου. Ο pastry chef παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Σάββατο (09/10) στην Εκάλη.

Η αγαπημένη του μάλιστα περιμένει αγοράκι και σε τρεις περίπου εβδομάδες περίπου θα το φέρει στον κόσμο. Ο γιος τους θα ονομαστεί Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη.

Οι δηλώσεις του Διονύση Αλερτά για τον γάμο και τον ερχομό του γιου του

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί.

Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δε χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο».

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό

"Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με τραβάει από το κεφάλι, ακουμπάει στο μέτωπο τα χείλη της και μου λέει πέρνα αγορίνα μου, περδίκη είσαι" Ο Διονύσης Αλέρτας μιλάει για τον κορωνοϊό και τα "μέτρα ασφαλείας" που λαμβάνουν στα αεροδρόμια, με μια αστεία ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη, προκαλώντας γέλια στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε αν όντως τα λόγια του μιλάνε σε πραγματικά γεγονότα ή απλά θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ωστόσο είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα, ένα είναι σίγουρο.

Όλοι "έκλαψαν" από τα γέλια, με τα σχόλια στο instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό να πέφτουν βροχή, με ακόμα πιο αστεία memes για τον ιό, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ωστόσο για να μείνετε όντως προστατευμένοι, δείτε αναλυτικά το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και τα συμπτώματα του κορωνοϊού.