Μάξιμος Μουμούρης: "Δεν μπορούν να ερμηνεύσουν γιατί..." - Ο λόγος που οι κόρες του δεν τον βλέπουν στην τηλεόραση

"Είναι μικρές ακόμα και..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάξιμος Μουμούρης:

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που έχει στην Γη της Ελιάς, μια σειρά για την οποία έκανε φοβερό spoil ο Ανδρέας Γεωργίου.

Οι δηλώσεις του Μάξιμου Μουμούρη

«Πήγε πολύ καλά το κόντρα και είπαμε να το ξαναδοκιμάσουμε με τη Βάνα Δημητρίου. Ο Κωνσταντίνος έχει μπλεχτεί σε πιο σκοτεινές υποθέσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ως ήρωας στην…ολότητά του.

Η Βάνα, η σεναριογράφος, δίνει την γενική γραμμή του κάθε ρόλου, όμως είναι ανοιχτή στις προτάσεις των ηθοποιών, οι οποίες κάποιες φορές βοηθούν την σεναριογραφική ομάδα. Δεν μου δίνουν, πάντως, κωμικούς ρόλους. Αυτό είναι ένα μου παράπονο».

Αναφορικά με το πως είναι σαν άνθρωπος είπε: «Δεν ξέρω τι είμαι πραγματικά- νομίζω ότι παλιμπαιδίζω λίγο. Το παιδί μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει, ακόμα υπάρχει. Καμιά φορά το παρακάνω ίσως».

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι μικρές του κόρες, δεν τον βλέπουν στην τηλεόραση καθώς είναι μικρές ακόμα για να επεξεργαστούν το γεγονός ότι ο πατέρας τους κάνει τον ρόλο του κακού: «Έχουν νιώσει τι κάνω αλλά δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να εκλογικεύσουν αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν μπορούν να ερμηνεύσουν γιατί ο μπαμπάς παίζει τον κακό, θέλει χρόνο να με δουν με καθαρό μάτι».

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δύσκολες ώρες για την σύζυγο του Μάξιμου Μουμούρη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Νάντια Γιαννακοπούλου, σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ένας πολύ καλός της φίλος, ο Παναγιώτης Κώστας, έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

«Είμαι συντετριμμένη. Έχασα έναν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Έναν νέο άνθρωπο 39 χρονών. Ο κορονοϊός τον έκλεψε από την οικογένεια του, από την οικογένεια του ΟΣΥ, από την συνδικαλιστική του ομάδα, από την παράταξή μας. Παναγιώτη Κώστα μας άφησες πολύ νωρίς.

Αφήνεις ένα τεράστιο κενό σε όλους μας. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένε μου φίλε και θα είμαι πάντα δίπλα στην οικογένειά σου. Καλό σου ταξίδι».

Στο μεταξύ, ο σύζυγος της, Μάξιμος Μουμούρης, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού.

Νάντια Γιαννακοπούλου έχασε αγαπημένο της πρόσωπο