«Λύγισε» η Τζένη Μπότση - «Όταν είπα στον μπαμπά μου για την παρενόχληση άσπρισε»

«Η μαμά μου μου ζήτησε συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Τζένη Μπότση - «Όταν είπα στον μπαμπά μου για την παρενόχληση άσπρισε»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (12/10) η Τζένη Μπότση στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε πριν από μερικούς μήνες για την παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που είπε την αλήθεια για την παρενόχληση στους γονείς της, ενώ εξήγησε ποια ήταν η αντίδρασή τους.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπότση για την παρεόχλησή της

«Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειες μας. Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα μία μέρα πριν βγει το θέμα στα έντυπα και στο Instagram περιληπτικά. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση. Η μαμά μου μου ζήτησε συγνώμη.

Μια μανά που έχει σταθεί διπλά μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μανά μου να μου ζητάει συγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή, αυτά τα πράγματα δεν λεγόντουσαν οπότε δεν φταίει η μαμά μου. Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα.

Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου είπε “ίσιωσε την πλάτη σου και μίλα”. Ο Αλέξανδρος ήταν βράχος διπλά μου. Άφησε μια μέρα τη δουλειά του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν δεν έχεις ανθρώπους διπλά σου, δεν μπορείς να το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

«Το μόνο που έκανα ήταν να σταθώ δίπλα στην Τζένη Μπότση και να τη θαυμάσω»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/9) η Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην Τζένη Μπότση και την απόφαση της να μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε ενώ τοποθετήθηκε και στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχει χρειαστεί να υπερασπιστώ γυναίκα και έχει χρειαστεί να ζητήσω υπεράσπιση. Μικρότερη θεωρούσα ότι έπρεπε να γίνουν λεκτικές προσβολές, γιατί ο άλλος ήταν ο θιασάρχης. Το μόνο που έκανα ήταν να σταθώ δίπλα στην Τζένη Μπότση και να τη θαυμάσω όταν βρήκε το κουράγιο να μιλήσει.

Την άκουσα την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μία γυναίκα που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Η ίδια δεν φοβάται να μιλήσει όταν την αδικούν. Εκεί θέλω να μείνω για την Ελισάβετ. Όσα γνωρίζω από την Ελισάβετ, δεν έχουν να κάνουν με αυτά που είπε εκείνη τη μέρα».