Γενέθλια για την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη - Συγκίνησε με τα λόγια της η παρουσιάστρια

«Έκανα τις εξωσωματικές αλλά τελικά δεν ήρθε το παιδί με εξωσωματική...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη - Συγκίνησε με τα λόγια της η παρουσιάστρια

Με διαφορετικό τρόπο θέλησε να ξεκινήσει τη σημερινή της εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ευχήθηκε στην κόρη της Έμμα για τα γενέθλιά της με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν έρθει στη ζωή η κόρη της, ενώ αναφέρθηκε και στις εξωσωματικές που είχε κάνει προκειμένου να μείνει έγκυος. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κάθε χρόνο φροντίζει να ευχηθεί με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο στην αγαπημένη της κόρη.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόρη της

«Ήταν πολύ δύσκολες εκείνες οι ώρες για μένα καθώς νοσηλευόμουν. Ήταν τεράστιο ερωτηματικό αν η Έμμα θα ερχόταν στη ζωή καθώς δεν έχω πει πολλά, ούτε και θα πω τώρα γιατί θέλω να μείνω σε αυτό που ήρθε στη ζωή.

Ήμουν διευθύντρια στο Alter, είχα εξουσία αλλά δεν είχα εξουσία στο μέσα μου. Τότε είπα σταματάω. Έκανα τις εξωσωματικές αλλά τελικά δεν ήρθε το παιδί με εξωσωματική, το έχω ξεκαθαρίσει. Ενώ έκανα τις εξωσωματικές ερχόμουν στο κανάλι. Δεν μπορούσαν να γίνουν όλα μαζί.

Δεν είναι απαραίτητο σε αυτή τη ζωή να γίνουμε γονείς. Καμιά φορά δίνουμε τα πάντα σε κάτι και νομίζουμε ότι έρχεται το παιδί όποτε θέλουμε.

Χρόνια πολλά Εμμάκι μου», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανώς συγκινημένη.

«Μου έλεγαν να μου βιάσουν το παιδί»

Σάλος έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στην φυλακή. Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και δεν ήταν λίγα τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9), η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να «ξεπλύνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και πως την εξόργισαν οι απειλές που δέχθηκε για το 11χρονο παιδί της.

«Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.