Έλενα Χριστοπούλου: "Ό,τι γράφεται και ό,τι ακούγεται..." - Η απάντηση της για την άδοξη συνεργασία με το OPEN

Εκεί που θα αναλάμβανε δική της εκπομπή, ξαφνικά βρέθηκε στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Χριστοπούλου:

Στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανήκει πλέον η Έλενα Χριστοπούλου. Μπορεί φήμες να την ήθελαν να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο Open, ωστόσο ξαφνικά βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στον διαγωνισμό ταλέντων.

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης (12/10), η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στο νέο της αυτό βήμα.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Οφείλω να είμαι δυναμική, αλλά και θα κλάψω και θα στεναχωρηθώ. Άνθρωπος είμαι». Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελα να ολοκληρώνει τις συζητήσεις με το Open μέσα από ένα μήνυμα αποκάλυψε: «Ό,τι γράφεται και ό,τι ακούγεται, δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια».

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου που έφερε αναστάτωση στα social media

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα η ίδια ξέρει αρκετά καλά πως το προφίλ της έχει μεγάλη απήχηση και το χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η Έλενα Χριστοπούλου αρκετές φορές έχει βγει και έχει μιλήσει δημόσια για διάφορα θέματα καθώς της αρέσει να εκφέρει την δική της προσωπική άποψη. Αυτή τη φορά, όπως έκανε scroll στα social media, της έκανε εντύπωση το πόσο photoshop χρησιμοποιούν κάποιες γυναίκες στις φωτογραφίες τους, με συνέπεια να δείχνουν παραμορφωμένες.

Έτσι, πήρε για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία και είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω κάτι… λίγο με το photoshop… Κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Έχετε κάποια πάθηση; Βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram. Άλλο το βαφόμαστε, άλλο το είμαστε άβαφες, άλλο ένα φιλτράκι νορμάλ. Λίγο τις ρυτίδες να τις λυάνει. Το καταλαβαίνω, αλλά η παραμόρφωση είναι λίγο περίεργη για τον κόσμο. Σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, το καταλαβαίνω, εντάξει. Αλλά μήπως κάνει κακό στον εαυτό μας να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο;».