Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το Mega Καλημέρα - «Ντροπή! Προσπάθησαν να με εκθέσουν»

«Αυτό που έζησα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 13 χρόνια που δίνω συνεντεύξεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το Mega Καλημέρα - «Ντροπή! Προσπάθησαν να με εκθέσουν»

Η χθεσινή (12/10) συνέντευξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον γάμο της, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Το μοντέλο ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τα σχόλια που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της και έτσι δε δίστασε να ξεσπάσει.

Λίγο μετά τη συνέντευξή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ξέσπασε για όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το πρωί της Τετάρτης (13/10), το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και εξήγησε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε τόσο δύσκολη θέση με μία τηλεοπτική της εμφάνιση.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Αυτό που έζησα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 13 χρόνια που δίνω συνεντεύξεις. Όποιο αρχείο και να ψάξετε προς τα πίσω από ανθρώπους που έχουν συγχωρεθεί στη δημοσιογραφία, από πιο καινούργιους ποτέ δεν έχει τύχει να με ειρωνεύονται και να με προσβάλλουν χωρίς λόγο.

Με το που τελειώνει η εκπομπή, ξαφνικά βλέπω μηνύματα στο κινητό μου: “ντροπή τους, τι ειρωνεία είναι αυτή”. Πολύ άσχημους χαρακτηριστικούς για την εκπομπή, την κυρία Μελέτη, τον κύριο Τσουρό, για την Φλορίντα.

Είναι ντροπή της, της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Είναι και παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Θα έπρεπε να μπει στη θέση μου, να δει πως είναι να ακούει κάτι το οποίο είναι ψέμα. Δεν ντράπηκες; Θα σου άρεσε να στο λέγανε εσένα; Δεν θα αισθανόσουν μειονεκτικά; Γνωρίζεις την κατάσταση και πως με έχουν εμένα αυτοί οι άνθρωποι; Αυτό που είπε ήταν αναλήθεια.

Τελείως κίτρινος τύπος. Με ποιον να ασχοληθούν τα πεθερικά μου; Με κάποια παιδάκια που προσπαθούν να πατήσουν σε πλάτες για τηλεθέαση; Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω συναισθήματα, έχω έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Εγώ δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν απλά ήθελα να τους βάλω στη θέση μου, να δεις πως είναι.

Ειρωνεία. Φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό τους στην εκπομπή της Μελέτη. Μου έστειλαν μηνύματα από όλη την Ελλάδα. Τι ξεφτίλα και ντροπή, μου έστελνε ο κόσμος για την Μελέτη και το πάνελ της. Έχω κάνει τόσες συνεντεύξεις αυτά τα χρόνια και δεν έχω βγει να πω πως είμαι δυσαρεστημένη ποτέ και με κανέναν.

Προσπάθησαν να με εκθέσουν στην εκπομπή της Μελέτη. Όταν έπαιξε το βίντεο μου, μου είχαν κόψει τον ήχο. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους. Η οικοδέσποινα όμως.. Από την Ελεονώρα Μελέτη δεν το περίμενε κανείς», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το οποίο βγήκε στο Mega Καλημέρα

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην εκπομπή της Σταματίνας ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!”

Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.