Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Απάντησα με ανάλογο ύφος...»

Πιο χαλαρός... πεθαίνεις

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Απάντησα με ανάλογο ύφος...»
News 13.10.2021 13:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο ξέσπασμα που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά του Mega Καλημέρα κλήθηκε να απαντήσει ο Κώστας Τσουρός στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει το όλο σκηνικό πολύ χαλαρά και να δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να του δώσει συνέχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Τρίτης (12/10), η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον γάμο της. Εκεί ανέβηκαν λίγο οι τόνοι με τον Κώστα Τσουρό ωστόσο η συζήτηση έληξε ειρηνικά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο λίγο αργότερα έλαβε ένα σωρό μηνύματα για την εν λόγω συνέντευξη, και για το πώς την ειρωνεύτηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο Instagram (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Τι συνέβη καλέ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη; Την είχαμε στην εκπομπή. Την ρώτησα κάποια πράγματα και μου απάντησε. Εντάξει τώρα. Δεν θα ασχολούμαστε άλλο μ’ αυτό το θέμα. Τελείωσε. Δεν πειράχτηκα καθόλου, απλά απαντούσα με ύφος ανάλογο μ’ αυτό που άκουγα. Ο καθένας λέει αυτό που θέλει. Τι να πω εγώ;», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Πρωινό

«Αυτό που έζησα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 13 χρόνια που δίνω συνεντεύξεις. Όποιο αρχείο και να ψάξετε προς τα πίσω από ανθρώπους που έχουν συγχωρεθεί στη δημοσιογραφία, από πιο καινούργιους ποτέ δεν έχει τύχει να με ειρωνεύονται και να με προσβάλλουν χωρίς λόγο.

Με το που τελειώνει η εκπομπή, ξαφνικά βλέπω μηνύματα στο κινητό μου: “ντροπή τους, τι ειρωνεία είναι αυτή”. Πολύ άσχημους χαρακτηριστικούς για την εκπομπή, την κυρία Μελέτη, τον κύριο Τσουρό, για την Φλορίντα.

Είναι ντροπή της, της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Είναι και παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Θα έπρεπε να μπει στη θέση μου, να δει πως είναι να ακούει κάτι το οποίο είναι ψέμα. Δεν ντράπηκες; Θα σου άρεσε να στο λέγανε εσένα; Δεν θα αισθανόσουν μειονεκτικά; Γνωρίζεις την κατάσταση και πως με έχουν εμένα αυτοί οι άνθρωποι; Αυτό που είπε ήταν αναλήθεια.

Τελείως κίτρινος τύπος. Με ποιον να ασχοληθούν τα πεθερικά μου; Με κάποια παιδάκια που προσπαθούν να πατήσουν σε πλάτες για τηλεθέαση; Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω συναισθήματα, έχω έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Εγώ δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν απλά ήθελα να τους βάλω στη θέση μου, να δεις πως είναι.

Ειρωνεία. Φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό τους στην εκπομπή της Μελέτη. Μου έστειλαν μηνύματα από όλη την Ελλάδα. Τι ξεφτίλα και ντροπή, μου έστελνε ο κόσμος για την Μελέτη και το πάνελ της. Έχω κάνει τόσες συνεντεύξεις αυτά τα χρόνια και δεν έχω βγει να πω πως είμαι δυσαρεστημένη ποτέ και με κανέναν.

Προσπάθησαν να με εκθέσουν στην εκπομπή της Μελέτη. Όταν έπαιξε το βίντεο μου, μου είχαν κόψει τον ήχο. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει για τους υπόλοιπους. Η οικοδέσποινα όμως.. Από την Ελεονώρα Μελέτη δεν το περίμενε κανείς», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τσουρός για Μελέτη: «Έχουμε δει ο ένας τον άλλο όπως μας γέννησε η μάνα μας»

Share