Άκης Σακελλαρίου: Έπεσε σε κώμα πριν τρία χρόνια ο ηθοποιός

Συγκλόνισε με την αποκάλυψή του στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άκης Σακελλαρίου: Έπεσε σε κώμα πριν τρία χρόνια ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ζήσει με την υγεία του πριν από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως βρισκόταν σε κώμα για 10 μέρες και η εμπειρία του αυτή ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Σακελλαρίου βρίσκει το κουράγιο να αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Συγκεκριμένα, την πρώτη του αποκάλυψη την είχε κάνει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος.

Η αποκάλυψη του Άκη Σεκαλλαρίου για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του

«Ήμουν 10 μέρες σε κώμα στην εντατική. Είναι τύπου COVID κι αυτό, ήταν το προεόρτιο. Το πρώτο διάστημα έλεγα να ιεραρχήσω τις αξίες μου, να είμαι πιο χαλαρός. Μετά από κάποιο διάστημα μπαίνει ξανά στην τρέλα της καθημερινότητας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να βάζουμε σε μια ιεράρχηση και τα θέλω μας τα προσωπικά. Αισθανόμουν ότι ήθελα μια ηρεμία, μια ησυχία, να απολαμβάνω τη θάλασσα, τη βροχή… Όταν φας μια σφαλιάρα γερή, λες "Όπα! Τι ακούω; Τι βλέπω; Ας μείνω σε αυτό"…», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον Άκη Σακελλαρίου

Ο Άκης (Καλούδης) Σακελλαρίου (γενν. 1961) είναι Έλληνας ηθοποιός γεννημένος στη Θεσσαλονίκη.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Ρούλας Πατεράκη. Συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στην Αμερική, στην Δραματική Σχολή της Στέλλας Αντλερ και στο HB STUDIO. Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Α' και Β' ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και με κρατικό βραβείο.