Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονο της μικρης Μαρίνας που την άφησε άφωνη

"Και μας είπε πρώτη φορά τώρα που πήγε σχολείο..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονο της μικρης Μαρίνας που την άφησε άφωνη

Στην μικρή της κόρη Μαρίνα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε συγκεκριμένα στον καλεσμένο της, Μελέτη Ηλία, πως πρόσφατα της έκανε ένα παράπονο.

Το παράπονο της Μαρίνας στην Ελένη Μενεγάκη

Η μικρούλα που φέτος πηγαίνει πρώτη δημοτικού συγκεκριμένα ρωτήσε τους γονείς της για το πότε θα κάνει το πάρτι γενεθλίων της καθώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα έχει γιορτάσει λόγω της πανδημίας.

«Λέγαμε ότι θα της κάνουμε του χρόνου, ήρθε αυτός ο Μάρτης που πέρασε, τίποτα, πάει… Και μας είπε πρώτη φορά τώρα που πήγε σχολείο «εγώ πότε θα κάνω το πάρτι για τα γενέθλιά μου να έρθουν οι συμμαθητές μου και έχουμε μείνει και την κοιτάμε και λέμε «μήπως έπρεπε να της κάνουμε το πάρτι της καλοκαίρι, ανοιχτά, έξω γιατί όσο χειμωνιάζει δεν μπορείς…», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη η οποία αποκάλυψε και ποια ήταν η αντίδραση της Μαρίνας μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Πέθανε ένα χρόνο πριν η Μενεγάκη γνωρίσει τον Παντζόπουλο - Γιατί ονόμασαν την μικρή τους κόρη, Μαρίνα

Η ζωή του πολυαγαπημένου παππού του Ματέο Παντζόπουλου, Λευτέρη Μαντζίκα έγινε βιβλίο. Ο συγγραφέας και σύζυγος της εγγονής του Λευτέρη Ματζίκα, Κώστας Κρομμύδας έγραψε ένα βιβλίο με την ζωή του ανθρώπου που έγινε η πιο εμβληματική και αγαπημένη μορφή στα ελληνικά νοικοκυριά της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ο τίτλος του είναι «Ακάκιε» και μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα ο συγγραφέας του βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στο Mega και πέραν του ότι αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος με την ξαδέρφη του Ματέο (δείτε την εδώ) μίλησε και για τα σχέδια της μεταφοράς του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, στη μεγάλη οθόνη.

Με αφορμή το βιβλίο, θυμηθήκαμε την συγκινητική ιστορία αγάπης του Λευτέρη Ματζίκα με την επί 67 χρόνια σύζυγο του, Μαρίνα. Η αγάπη αυτών των δύο ανθρώπων φαίνεται πως συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη όταν την άκουσε από τον εγγονό τους, Μάκη Παντζόπουλο -ήταν οι γονείς της μητέρας του Λιλίκας Παντζοπούλου. Μάλιστα οι δύο τους έφυγαν από τη ζωή έναν χρόνο πριν η Ελένη γνωρίσει τον Μάκη Παντζόπουλο στα Αχλα.

Πολλοί λένε πως η Ελένη, ακούγοντας αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης αποφάσισε να δώσει το όνομα Μαρίνα στην κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μια αγάπη δυνατή, παντοτινή, που κράτησε για πάντα αφού τους χώρισε μόνο ο θάνατος. Η γιαγιά Μαρίνα, σύμφωνα με όσα λένε τα εγγόνια της, ήταν... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr