Συνεχίζει την κόντρα με Γκουντάρα - Κάκκαβα ο Τσαλίκης: «Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν εμένα;»

Οι νέες δηλώσεις στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνεχίζει την κόντρα με Γκουντάρα - Κάκκαβα ο Τσαλίκης: «Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν εμένα;»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, αλλά και για το Big Brother 2 που κατέληξε να μην παρουσιάζει μετά από προβλήματα που είχαν με τον ΣΚΑΙ.

«Στo Big Brother, την ημέρα της πρεμιέρας είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και είχαμε βγει στο κέντρο της Αθήνας γιατί σίγουρα μου είχε περάσει από το μυαλό ότι εγώ αυτή τη μέρα θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή τη σκέψη να την διώξω με μια πολύ ωραία θέα. Βέβαια, εκείνη την ημέρα έγιναν επεισόδια ξαφνικά και όταν γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο. Και μετά από καμιά εβδομάδα πάλι πέτυχα επεισόδιο, γιατί είναι χρονιά μυθοπλασίας και η Δώρα βλέπει τα σίριαλ τα αγαπημένα.

Μη με ρωτάτε γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν βάλω έναν τίτλο γενικά στη φάση Big Brother και ΣΚΑΙ, θα σας έλεγα όλα λάθος. Όλα λάθος. Εγώ όπως το είδα το προϊόν, επειδή θα είχαμε και εμπλοκή στο καστ του Big Brother, έτσι όπως το είδα… όλα λάθος», απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Οι δηλώσεις Τσαλίκη για Γκουντάρα - Κάκκαβα

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα».

Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στον αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη

Σε μια απίστευτη σπόντα προχώρησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Γιώργο Τσαλίκη. Συγκεκριμένα, την ώρα που το ζευγάρι συζητούσε για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια ξεκινήσει να περιγραφεί το πως κλάμβανε εκείνη τη σχέση του συζύγου της με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Η Ναταλί είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη έχει στην καρδιά και τη ζωή του μία τεράστια θέση. Επειδή ο Γρηγόρης είχε χάσει τη μαμά του, έβλεπα ότι η Ελένη ήταν για εκείνον, εκτός από πολύτιμος συνεργάτης, η αδερφή που δεν είχε, η μαμά που είχε χάσει».

Με την σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Μην με κάνεις να συγκινηθώ και θα λένε μετά για ευσυγκίνητα ζευγάρια… Άστο». Τότε, η Ναταλί έριξε το καρφί της για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Δεν πειράζει. Ας είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι και οι άλλοι αναίσθητοι».

Η ατάκα το «ευσυγκίνητο ζευγάρι» ήταν από τον τραγουδιστής καθώς το καλοκαίρι τους συνάντησε στην Ελαφόνησο, μετά τον χαμό που είχε προκύψει με την παρουσίαση του Big Brother.

Απίστευτη σπόντα Γκουντάρα - Κάκκαβα στο αέρα του Όλα Γκουντ για τον Τσαλίκη