Ζήνα - Λύρας: Οι τρυφερές ευχές για την κόρη τους που έγινε 10 ετών και οι φωτογραφίες με την ιδιαίτερη τούρτα

«Σε λατρεύω αγάπη μου να σε χαιρόμαστε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζήνα - Λύρας: Οι τρυφερές ευχές για την κόρη τους που έγινε 10 ετών και οι φωτογραφίες με την ιδιαίτερη τούρτα

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες η μοναχοκόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα έγινε πρόσφατα 10 ετών και όπως είναι λογικό οι δυο γονείς είναι άκρως ευτυχισμένοι δίπλα στον καρπό του έρωτά τους.

Μπορεί και οι δυο να έχουν επιλέξει συνειδητά να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους αλλά και τα προσωπικά τους αλλά αυτή τη φορά δεν "δίστασαν" να δημοσιεύσουν άκρως τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη τους, την Ηλέκτρα.

Όπως θα δείτε παρακάτω επέλεξαν μια ιδιαίτερη τούρτα αφού είναι άκρως κοριτσίστικο – εφηβικό καθώς πλέον η Ηλέκτρα διανύει σιγά σιγά την προ εφηβεία και τα ενδιαφέροντά της αλλάζουν.

Οι φωτογραφίες της Πέγκυς Ζήνα - Λύρα από τα γενέθλια της κόρης τους

Η τούρτα της δεκάχρονης κόρης της Πέγκυς και του Λύρα

Ζήνα - Λύρας: Γενέθλια για την κόρη τους

Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της

Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Μπορέι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με την κόρη τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση για την μικρή Ηλέκτρα και για την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μαμά της.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και δυο της τραγουδίστριας και το πόσο μοιάζουν είναι απίστευτο.

«Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι..», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λύρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και το 2011 κράτησε στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του.

Να σημειώσουμε πως ταγενέθλια της είχε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.