Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Δήμου

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Δήμου

Η Ελένη Δήμου ήταν μία από τους συμμετέχοντες του J2US που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να λείψει από το show στα τελευταία δύο live.

«Απορώ με τους πανίβλακες που αμφισβητούν τους γιατρούς που έσωσαν την ανθρωπότητα. Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, μη θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις με αυτόν τον τρόπο. Αισθανόμουν την πτώση και το οξύμετρο έδειχνε μία πάνω μία κάτω. Οι γιατροί έκριναν από το σπίτι ότι πρέπει να μπω στο νοσοκομείο από την πρώτη εβδομάδα. Εγώ δεν αισθανόμουν δύσπνοια, απλά είχα λίγο πυρετό τον οποίο δεν άφηνα να εξελιχθεί με τα αντιπυρετικά και αυτό με έριχνε. Τελικά ξύπνησα μια μέρα και αισθανόμουν βάρος στο στήθος. Είπα εδώ στους νοσηλευτές που είναι εξαιρετικοί ότι αν μου κάνουν διασωλήνωση θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου».

«Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Φοράω μάσκα συνέχεια που με πιέζει και μου λένε ότι αν τη βγάζω θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους», είχε δηλώσει η ίδια στο Happy Day πριν από μερικές μέρες.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Δήμου

Ευτυχώς, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και πλέον υγιής επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στο J2US.

Την αποκάλυψη έκανε η Σάσα Σταμάτη, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Δήμου J2US

"Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται"

Στο Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, όπου μάλιστα χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο».