Εξελίξεις με την υγεία του Μαρίνου Κόνσολου

Μετά την αποκάλυψη πως νοσεί από κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Μαρίνου Κόνσολου

Θετικοί στον κορωνοϊό ήταν τόσο ο Μαρίνος Κόνσολος, όσο και η παρτενέρ του στο φετινό J2US, Ελένη Δήμου. Το τηλεοπτικό ζευγάρι μάλιστα απουσίαζε από τη σκηνή του μουσικού σόου για δύο συνεχόμενα live.

Η τραγουδίστρια το πέρασε αρκετά βαριά ενώ ο ηθοποιός απλά σαν μια γρίπη. Ο ίδιος, το απόγευμα της Πέμπτης (14/10), αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως πλέον είναι καλά, το ίδιο και η Ελένη Δήμου και πως το ζευγάρι επιστρέφει και πάλι στο σόου.

«I am back…!!! Τα λέμε το Σάββατο!!! Στην σκηνή!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε από τις πρόβες.

Η ανάρτηση του Μαρίνου Κόνσολου

Οι τελευταίες δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου για τον κορωνοϊό

«Από τα δεδομένα της εβδομάδας πρώτα νόσησε η κ. Δήμου και ήταν αναπόφευκτο να κολλήσω κι εγώ. Δεν έχει όμως σημασία. Με την κ. Δήμου είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία, μιλάμε 2-3 φορές τη μέρα» σχολίασε και συνέχισε:

«Στην παραγωγή τηρούμε όλα τα μέτρα, αποστάσεις, μάσκες, κάθε μέρα κάνουμε μοριακά και rapid τεστ. Όπως μου είπε ο γιατρός μου ήταν δυνατός ο οργανισμός μου, έκανα 4 μοριακά που έδειχναν αρνητικά, όμως στη συνέχεια δεν άντεξε ο οργανισμός, έπεσε και το 5ο βγήκε θετικό. Είναι μια πολύ ύπουλη ασθένεια που δεν ξέρεις πώς θα σου κάτσει και πώς θα γυρίσει. Εγώ το περνάω ήπια, είχα πυρετό τις πρώτες μέρες, σταμάτησε και τώρα έχω μπούκωμα και πονοκέφαλο».

Όσον αφορά την Ελένη Δήμου: «Μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Είναι συγκλονιστικό αυτό που της συμβαίνει. Συζητάμε πολλά πράγματα. Εκτός από την υγεία είναι και το θέμα της ψυχοσύνθεσης.Το να κλείνεσαι μόνος στο σπίτι και να μην έχεις επαφή με κανέναν, αυτό είναι το χειρότερο. Είναι και ο φόβος του πώς θα εξελιχθεί. Πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να φοβάμαι. Το εμβόλιο ήταν σωτήριο και οφείλω να το πω. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κάνω μοριακά τεστ, έχω κλείσει μία εβδομάδα με κορωνοϊό».